Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Табель обліку використання робочого часу працівників освіти: від загальних правил до галузевих особливостей
»
Взяти участь Всі події

Третяк Олена Михайлівна: Методичні матеріали

85 матеріалів
docx
Тема уроку: «Приготування прісного здобного тіста та виробів із нього»
15 травня 2023
3 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
11
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми:КНД.3.4 Приготування бездріжджових видів тіста та виробів з нього.Тема уроку...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
Конспект
144 0
11
docx
Тема уроку: «Приготування тіста для млинчиків та виробів з нього»
15 травня 2023
3 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
10
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з темиКНД.3.4 Приготування бездріжджових видів тіста та виробів з нього.Тема уроку:...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
Конспект
123 0
10
docx
Тема уроку: «Технологія приготування дріжджового тіста опарним способом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення.»
15 травня 2023
2 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
8
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: КНД -3.3.2 Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з ньо...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
Конспект
128 1
8
docx
Опорні конспекти з теми: Тема уроку:Технологія приготування виробів з дріжджового тіста: пиріжки, ватрушки, розтягаї, піца , здобні булочні вироби. Вихід, вимоги до якості, відсоток втрат виробів під час теплової обробки
12 травня 2023
5 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
13
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми:Тема уроку:Технологія приготування виробів з дріжджового тіста: пиріжки, ват...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
Конспект
237 0
13
docx
Опорні конспекти з теми: -КНД -3.3.1 Приготування дріжджового тіста та виробів із нього  з предмету : «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
12 травня 2023
2 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
3
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми:-КНД -3.3.1 Приготування дріжджового тіста та виробів із ньогоз предмету : «...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
Конспект
127 0
3
docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»
15 листопада 2022
6 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

100 грн

8

100 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»Тема «Б...
Технологія приготування їжі.
дорослі
Конспект
681 0
8
docx
Опорні конспекти з теми: «Гарячі та холодні безалкогольні напої»
27 вересня 2022
5 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
34
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: «Гарячі та холодні безалкогольні напої»Професія: 5122 «Кухар»Кваліфікація: ...
Технологія приготування їжі.
Конспект
507 0
34
docx
Опорні конспекти з теми: «Солодкі страви»
27 вересня 2022
4 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

50 грн

3

50 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: «Солодкі страви"Професія: 5122 «Кухар»Кваліфікація: ІV розряд. Значення та ...
Технологія приготування їжі.
дорослі
Конспект
255 0
3
docx
Опорні конспекти з теми: "Холодні страви і закуски"
19 вересня 2022
7 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

50 грн

9

50 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми:«Холодні страви і закуски"Професія: 5122 «Кухар»Кваліфікація: ІV розрядВступ...
Технологія приготування їжі.
дорослі
Конспект
358 0
9
docx
Опорні конспекти з теми: «Страви з яєць і сиру»
19 вересня 2022
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

65 грн

2

65 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: «Страви з яєць і сиру»Професія: 5122 «Кухар»Кваліфікація: ІII розрядБудова,...
Технологія приготування їжі.
дорослі
Конспект
231 0
2
docx
Опорні конспекти з теми: «Механічна обробка сільськогосподарської птиці, пернатої дичини, кролика»
19 вересня 2022
3 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

85 грн

0

85 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми:«Механічна обробка сільськогосподарської птиці, пернатої дичини, кролика"Про...
Технологія приготування їжі.
дорослі
Конспект
161 0
0
docx
Опорні конспекти з теми: "Механічна обробка м’яса.»
19 вересня 2022
3 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

40 грн

0

40 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: "Механічна обробка м’яса"Професія: 5122 «Кухар»Кваліфікація: ІII розрядаТех...
Технологія приготування їжі.
дорослі
Конспект
134 0
0
docx
Механічна обробка риби та нерибних продуктів моря.
19 вересня 2022
4 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

35 грн

0

35 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: «Механічна обробка риби та нерибних продуктів моря.Професія: 5122 «Кухар»Кв...
Технологія приготування їжі.
дорослі
Конспект
560 0
0
docx
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.4 Приготування масляних кремів»  з предмету : «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
9 серпня 2022
2 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

100 грн

2

100 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.4 Приготування масляних кремів»з предмету : «Технологія приготува...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
Конспект
105 0
2
docx
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.3 Приготування желе та прикрас з нього»  з предмету : «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
9 серпня 2022
3 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

50 грн

1

50 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.3 Приготування желе та прикрас з нього»з предмету : «Технологія п...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
Конспект
115 0
1
docx
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.1 Приготування сиропів»  з предмету : «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
9 серпня 2022
1 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

75 грн

1

75 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.1 Приготування сиропів»з предмету : «Технологія приготування боро...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Конспект
102 0
1
docx
Опорний конспекти з теми: КНД-3.1 « Оволодіння основами товарознавства та техно-логії приготування борошняних кондитерських виробів»  КНД -3.1.1 «Приготування начинок»  з предмету: «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
8 серпня 2022
1 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

50 грн

1

50 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорний конспектиз теми:КНД-3.1 « Оволодіння основами товарознавства та техно-логії приготування бор...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
Конспект
78 0
1
docx
Лабораторно-практичні роботи : З предмету «Устаткування підприємств харчування»
5 серпня 2022
7 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

100 грн

1

100 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Лабораторно-практичні роботи :З предмету «Устаткування підприємств харчування»Професія: 7412 «Кондит...
Устаткування підприємств харчування .
Інші методичні матеріали
1123 0
1
doc
Класифікація шоколаду та какао.
4 серпня 2022
1 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

50 грн

0

50 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Класифікація шоколаду та какао.Історі шоколаду.Цікаіві факти.Різновид шоколаду.Різновид какао.Вимоги...
Інноваційні технології навчання
дорослі
Інші методичні матеріали
95 0
0
docx
Опорний конспект з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з теми: «Приготування оздоблюючи напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.»
4 серпня 2022
2 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна

75 грн

1

75 грн

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорний конспект з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з теми:«Пригот...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
Конспект
176 0
1