Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Психолого-педагогічна діагностика: практичні кейси для корекційних педагогів
»
Взяти участь Всі події
0400ufwl-cf9b.jpg

Третяк Олена Михайлівна: Методичні матеріали

55 матеріалів
docx
Опорні конспекти з теми: «Борошняні страви»
Статус модераціїНа перевірці.
Платна розробка Опорні конспекти з теми: «Борошняні страви»

30 грн

Опорні конспекти з теми: «Борошняні страви»Професія: 5122 «Кухар»Кваліфікація: ІV розряд1. Значення ...
27 листопада
Технологія приготування їжі.
Конспект
для дорослих
15
0
docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»Тема «Б...
15 листопада
Технологія приготування їжі.
Конспект
для дорослих
75
0
docx
Опорні конспекти з теми: «Гарячі та холодні безалкогольні напої»
Статус модераціїНа перевірці.
Платна розробка Опорні конспекти з теми: «Гарячі та холодні безалкогольні напої»

35 грн

Опорні конспекти з теми: «Гарячі та холодні безалкогольні напої»Професія: 5122 «Кухар»Кваліфікація: ...
27 вересня
Технологія приготування їжі.
Конспект
102
0
docx
Опорні конспекти з теми: «Солодкі страви»
Статус модераціїНа перевірці.
Платна розробка Опорні конспекти з теми: «Солодкі страви»

35 грн

Опорні конспекти з теми: «Солодкі страви"Професія: 5122 «Кухар»Кваліфікація: ІV розряд. Значення та ...
27 вересня
Технологія приготування їжі.
Конспект
для дорослих
89
0
docx
Опорні конспекти з теми: "Холодні страви і закуски"
Статус модераціїНа перевірці.
Платна розробка Опорні конспекти з теми: "Холодні страви і закуски"

50 грн

Опорні конспекти з теми:«Холодні страви і закуски"Професія: 5122 «Кухар»Кваліфікація: ІV розрядВступ...
19 вересня
Технологія приготування їжі.
Конспект
для дорослих
252
1
docx
Опорні конспекти з теми: «Страви з яєць і сиру»
Статус модераціїНа перевірці.
Платна розробка Опорні конспекти з теми: «Страви з яєць і сиру»

50 грн

Опорні конспекти з теми: «Страви з яєць і сиру»Професія: 5122 «Кухар»Кваліфікація: ІII розрядБудова,...
19 вересня
Технологія приготування їжі.
Конспект
для дорослих
78
0
docx
Опорні конспекти з теми: «Механічна обробка сільськогосподарської птиці, пернатої дичини, кролика»
Опорні конспекти з теми:«Механічна обробка сільськогосподарської птиці, пернатої дичини, кролика"Про...
19 вересня
Технологія приготування їжі.
Конспект
для дорослих
153
0
docx
Опорні конспекти з теми: "Механічна обробка м’яса.»
Статус модераціїНа перевірці.
Платна розробка Опорні конспекти з теми: "Механічна обробка м’яса.»

40 грн

Опорні конспекти з теми: "Механічна обробка м’яса"Професія: 5122 «Кухар»Кваліфікація: ІII розрядаТех...
19 вересня
Технологія приготування їжі.
Конспект
для дорослих
138
0
docx
Механічна обробка риби та нерибних продуктів моря.
Статус модераціїНа перевірці.
Платна розробка Механічна обробка риби та нерибних продуктів моря.

35 грн

Опорні конспекти з теми: «Механічна обробка риби та нерибних продуктів моря.Професія: 5122 «Кухар»Кв...
19 вересня
Технологія приготування їжі.
Конспект
для дорослих
322
0
docx
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.4 Приготування масляних кремів»  з предмету : «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.4 Приготування масляних кремів»з предмету : «Технологія приготува...
9 серпня
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Конспект
для дорослих
159
2
docx
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.3 Приготування желе та прикрас з нього»  з предмету : «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.3 Приготування желе та прикрас з нього»з предмету : «Технологія п...
9 серпня
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Конспект
для дорослих
203
0
docx
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.1 Приготування сиропів»  з предмету : «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.1 Приготування сиропів»з предмету : «Технологія приготування боро...
9 серпня
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Конспект
115
0
docx
Опорний конспекти з теми: КНД-3.1 « Оволодіння основами товарознавства та техно-логії приготування борошняних кондитерських виробів»  КНД -3.1.1 «Приготування начинок»  з предмету: «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
Опорний конспектиз теми:КНД-3.1 « Оволодіння основами товарознавства та техно-логії приготування бор...
8 серпня
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Конспект
для дорослих
105
0
docx
Лабораторно-практичні роботи : З предмету «Устаткування підприємств харчування»
Лабораторно-практичні роботи :З предмету «Устаткування підприємств харчування»Професія: 7412 «Кондит...
5 серпня
Устаткування підприємств харчування .
Інші методичні матеріали
289
18
doc
Класифікація шоколаду та какао.
Класифікація шоколаду та какао.Історі шоколаду.Цікаіві факти.Різновид шоколаду.Різновид какао.Вимоги...
4 серпня
Інноваційні технології навчання
Інші методичні матеріали
для дорослих
53
5
docx
Опорний конспект з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з теми: «Приготування оздоблюючи напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.»
Опорний конспект з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з теми:«Пригот...
4 серпня
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Конспект
для дорослих
160
0
docx
Опорні конспекти з теми: «Основна сировина, що використовується в кондитерському виробництві»
Опорні конспекти з теми: «Основна сировина, що використовується в кондитерському виробництві»Професі...
4 серпня
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Конспект
для дорослих
95
0
docx
Опорний конспект з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з теми: «Класифікація кремів»
Опорний конспект з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з теми: «Класи...
3 серпня
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Конспект
для дорослих
212
0
docx
Опорний конспект з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з теми: «Желюючі речовини. Харчові барвники.»
Опорний конспект з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з теми: «Желюю...
2 серпня
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Конспект
для дорослих
88
0
docx
«Значення борошняних кондитерських виробів у харчування.»
Статус модераціїНа перевірці.
Платна розробка «Значення борошняних кондитерських виробів у харчування.»

35 грн

Опорний конспект з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з теми:«Значен...
2 серпня
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Конспект
для дорослих
90
1
55 матеріалів