Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Освітні новації “Створення Преміум тестів від Всеосвіти для інтерактивного тестування”. Кейс 2
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування напівфабрикатів з м’яса, птиці, субродуктів»

docx
06.05.2022
8 0

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Марафон:
1—11 жовтня
5 днів
30 годин ПК

ОБ'ЄДНАНІ СЕРВІСИ ВСЕОСВІТИ ДЛЯ ЕФЕКТИВНОГО КЕРУВАННЯ ЧАСОМ

Покрокове опанування інструментів яким ви довіряєте.

Опис методичного матеріалу:

Опорні конспекти з теми:«Технологія приготування напівфабрикатів з м’яса, птиці, субродуктів»

з предмету:«Технологія приготування їжі з основами товарознавства.»

Професія: 5122 «Кухар»

Кваліфікація: ІV розряд

1.Технологія приготування напівфабрикатів з натурального м’яса баранини, телятини, свинини.

2.Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї.

3.Технологія приготування н/ф з птиці.

4.Прийоми заправляння птиці перед тепловою обробкою.

5.Технологія приготування котлетної маси з птиці та

напівфабрикатів з неї.

6.: Технологія приготування напівфабрикатів з субпродуктів

7.Способи формування та панірування напівфабрикатів з

м’яса птиці.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

+Показати ще (31)

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів»

442

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

85 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування соусів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування соусів»

243

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

35 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування супів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування супів»

166

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

50 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів»

261

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.

50 грн

Опорні конспекти з теми: "Механічна обробка м’яса.»

docx
Опорні конспекти з теми: "Механічна обробка м’яса.»

136

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

40 грн

Схожі матеріали

Опорні конспекти з теми: «Гарячі та холодні безалкогольні напої»

docx
Опорні конспекти з теми: «Гарячі та холодні безалкогольні напої»

507

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць та сиру»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць та сиру»

314

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з риби, морепродуктів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з риби, морепродуктів»

780

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів»

289

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Лабораторно-практична робота: «Технологія приготування тіста та виробів з нього.»

doc
Лабораторно-практична робота: «Технологія приготування тіста та виробів з нього.»

474

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі