Опорні конспекти з теми:«Технологія приготування напівфабрикатів з м’яса, птиці, субродуктів»
з предмету:«Технологія приготування їжі з основами товарознавства.»
Професія: 5122 «Кухар»
Кваліфікація: ІV розряд
1.Технологія приготування напівфабрикатів з натурального м’яса баранини, телятини, свинини.
2.Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї.
3.Технологія приготування н/ф з птиці.
4.Прийоми заправляння птиці перед тепловою обробкою.
5.Технологія приготування котлетної маси з птиці та
напівфабрикатів з неї.
6.: Технологія приготування напівфабрикатів з субпродуктів
7.Способи формування та панірування напівфабрикатів з
м’яса птиці.