Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Інноваційні напрями розвитку творчого потенціалу дітей дошкільного віку
»
Взяти участь Всі події
Платна розробка

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування супів»

Вміст матеріалу: показано 8 з 36 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування супів» має чотири лекції з додатками.

Лекція 1.Харчова цінність супів, класифікація. Заправні супи.

Лекція 2. Супи картопляні з крупами, макаронними виробами, овочами. Молоко і молочні продукти.

Лекція 3. Молочні консерви. Кисломолочні продукти

Лекція 4. Кисломолочні продукти. Молочні супи.

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в кабінеті покупок.