Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Платна розробка

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів»

Вміст матеріалу: показано 4 з 16 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів»

з предмету :«Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Професія: 5122 «Кухар»

Кваліфікація: ІV розряд

1.Значення страв і гарнірів з овочів у харчуванні людини. Страви і гарніри з відварних і припущених овочів.

2.Страви і гарніри із смажених овочів і грибів. Загальні правила запікання овочів.

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в кабінеті покупок.