Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Розвиток зв’язного мовлення першокласників у букварний період навчання грамоти
»
Взяти участь Всі події
Платна розробка

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування холодних страв і закусок»

Вміст матеріалу: показано 9 з 44 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Опорні конспекти з теми:«Технологія приготування холодних страв і закусок»

з предмету : «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Професія: 5122 «Кухар»

Кваліфікація: ІV розряд

1.Значення холодних страв і закусок у харчуванні. Риба і рибні продукти.

2.Ковбасні вироби. М’ясокопчення. М’ясні консерви.

3.Сири. Хліб і хлібобулочні вироби.

4.Бутерброди.

5.Салати. Вінегрети.

6.Страви і закуски з овочів, сиру, яєць.

7.Рибні страви і закуски.

8.М’ясні страви і закуски.

Всі придбані матеріали зберігаються в кабінеті покупок.