Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Використання електронних освітніх інструментів у процесі інтерактивного навчання: дошка Jamboard
»
Взяти участь Всі події

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

Вміст матеріалу:

+Показати ще (15)

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Опорні конспекти з теми:

«Технологія приготування солодких страв і напоїв»

з предмету :

«Технології приготування їжі з основами товарознавства»

Професія: 5122 «Кухар»

Кваліфікація: ІV розряд

Значення солодких страв, їх класифікація

Ягоди

Цукор. Мед. Компоти. Киселі.

Желеподібні страви

Гарячі солодкі страви

Гарячі напої

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.