Опорні конспекти з теми:«Технологія приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів»
Професія: 5122 «Кухар»
Кваліфікація: ІV розряд
Лекція 1. Відварні м’ясні страви.
Лекція 2. Смажені м’ясні страви.
Лекція 3. Страви із смаженого м’яса порційними шматками.
Лекція 4. Страви із смаженого м’яса дрібної худоби.
Лекція 5. Страви із смаженого м’яса дрібними шматками.
Лекція 6. Тушковані м’ясні страви.
Лекція 7. Запечені м’ясні страви.
Лекція 8. Страви з січеного натурального м’яса і котлетної маси.
Лекція 9. Страви із субпродуктів.
Лекція 10. Страви з птиці.
Лекція 11. Страви з тушкованої птиці і котлетної маси птиці.