Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 14:00
Вебінар:
«
Корекція когнітивних процесів. Інклюзія
»
Взяти участь Всі події
Платна розробка

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів»

Вміст матеріалу: показано 6 з 29 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Опорні конспекти з теми:«Технологія приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів»

Професія: 5122 «Кухар»

Кваліфікація: ІV розряд

Лекція 1. Відварні м’ясні страви.

Лекція 2. Смажені м’ясні страви.

Лекція 3. Страви із смаженого м’яса порційними шматками.

Лекція 4. Страви із смаженого м’яса дрібної худоби.

Лекція 5. Страви із смаженого м’яса дрібними шматками.

Лекція 6. Тушковані м’ясні страви.

Лекція 7. Запечені м’ясні страви.

Лекція 8. Страви з січеного натурального м’яса і котлетної маси.

Лекція 9. Страви із субпродуктів.

Лекція 10. Страви з птиці.

Лекція 11. Страви з тушкованої птиці і котлетної маси птиці.

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в кабінеті покупок.