Матеріал:

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів»

придбати матеріал
Ціна:

200 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

Опорні конспекти з теми:«Технологія приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів»

Професія: 5122 «Кухар»

Кваліфікація: ІV розряд

Лекція 1. Відварні м’ясні страви.

Лекція 2. Смажені м’ясні страви.

Лекція 3. Страви із смаженого м’яса порційними шматками.

Лекція 4. Страви із смаженого м’яса дрібної худоби.

Лекція 5. Страви із смаженого м’яса дрібними шматками.

Лекція 6. Тушковані м’ясні страви.

Лекція 7. Запечені м’ясні страви.

Лекція 8. Страви з січеного натурального м’яса і котлетної маси.

Лекція 9. Страви із субпродуктів.

Лекція 10. Страви з птиці.

Лекція 11. Страви з тушкованої птиці і котлетної маси птиці.

Вміст матеріалу: показано 6 з 29 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

придбати матеріал
Ціна:

200 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів»

396

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.

50 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів і грибів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів і грибів»

684

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

85 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування холодних страв і закусок»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування холодних страв і закусок»

819

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

100 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

858

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

100 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування соусів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування соусів»

332

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

35 грн

Схожі матеріали

Опорні конспекти з теми: «Гарячі та холодні безалкогольні напої»

docx
Опорні конспекти з теми: «Гарячі та холодні безалкогольні напої»

893

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць та сиру»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць та сиру»

445

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з риби, морепродуктів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з риби, морепродуктів»

1186

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів»

347

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування напівфабрикатів з м’яса, птиці, субродуктів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування напівфабрикатів з м’яса, птиці, субродуктів»

898

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі