Опорні конспекти з теми: «Солодкі страви"
Професія: 5122 «Кухар»
Кваліфікація: ІV розряд
. Значення та класифікація солодких страв у харчуванні.
. Підготовка і використання речовин, здатних утворювати желе.
Головне меню порталу
Опублікував/ла:
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Опорні конспекти з теми: «Солодкі страви"
Професія: 5122 «Кухар»
Кваліфікація: ІV розряд
. Значення та класифікація солодких страв у харчуванні.
. Підготовка і використання речовин, здатних утворювати желе.
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в кабінеті покупок.
Будь ласка, оцініть матеріал!
30 грн
50 грн
50 грн
50 грн
25 грн