Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Настільно-друковані ігри у роботі з дітьми з ООП
»
Взяти участь Всі події
Платна розробка

Опорні конспекти з теми: "Механічна обробка м’яса.»

Вміст матеріалу: показано 10 з 49 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Опорні конспекти з теми: "Механічна обробка м’яса"

Професія: 5122 «Кухар»

Кваліфікація: ІII розряда

Технологічна схема механічної обробки м’яса: розморожування, обмивання, обсушування, розбирання туші.

Розбирання яловичих туш. Кулінарне використання великошматкових напівфабрикатів. Норми виходу великошматкових напівфабрикатів.

Сортування та кулінарне використання частин м’яса.

Технологічний процес приготування напівфабрикатів із яловичини, їх кулінарне використання. Вимоги до якості, умови та термін використання. Технологічна схема розбирання туш дрібної худоби.

Технологічний процес приготування напівфабрикатів (великошматкових, порційних, дрібношматкових з частин туш малої худоби), їх кулінарне використання.

Технологічний процес приготування напівфабрикатів м’ясних січених натуральних. Вимог до їх якості та строки реалізації.

Прийоми поліпшення структури та смаку фаршу. Панада як сполучний компонент фаршу, способи її приготування.

Технологічний процес приготування м’ясних січених напівфабрикатів із хлібом (котлетної маси). Вимоги до якості, умови та термін реалізації.

Обробка субпродуктів, кулінарне використання. Обробка кісток.

Особливості обробки поросят, туш диких тварин.

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в кабінеті покупок.