Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Психолого-педагогічна діагностика: практичні кейси для корекційних педагогів
»
Взяти участь Всі події
0400ufwl-cf9b.jpg
Платна розробка

Опорні конспекти з теми:ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ПРІСНОГО ТІСТА ТА ВИРОБІВ З НЬОГО»

Вміст матеріалу: показано 5 з 17 сторінок

docx
3,2 Мб

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Опорні конспекти з теми:

«ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ПРІСНОГО ТІСТА ТА ВИРОБІВ З НЬОГО»

Професія: 5122 «Кухар»

Кваліфікація: ІV розряд

1.Види та сорти пшеничного борошна, вимоги до якості. Значення виробів з тіста.

2.Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього: вареники з різними фаршами. Вимоги до якості.

Всі придбані матеріали зберігаються в кабінеті покупок.