Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Особливості застосування антикорупційного законодавства у сфері освіти
»
Взяти участь Всі події
Платна розробка

Опорні конспекти з теми: «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З КРУП, БОБОВИХ І МАКАРННИХ ВИРОБІВ»

Вміст матеріалу: показано 3 з 9 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Опорні конспекти з теми:

«ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З КРУП, БОБОВИХ І МАКАРННИХ ВИРОБІВ»

Професія: 5122 «Кухар»

Кваліфікація: ІV розряд

1.Технологія приготування страв з каш: котлет, биточків,пудингів, запіканок тощо. Вимоги до якості страв, відпуск. % втрат під час теплової обробки.

2.Технологія приготування страв з бобових. Вимоги до якості страв, відпуск. Відсоток втрат під час теплової обробки.

3.Технологія приготування страв з макаронних виробів.

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в кабінеті покупок.