Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Особливості використання додатків Google для ефективної організації освітнього процесу: інструкція до дії
»
Взяти участь Всі події

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів»

Вміст матеріалу:

docx
296,1 Кб

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Опорні конспекти з теми:«Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів»

з предмету : «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

1.Технологія приготування страв з каш: котлет, биточків,пудингів, запіканок тощо. Вимоги до якості страв, відпуск. % втрат під час теплової обробки.

2.Технологія приготування страв з бобових. Вимоги до якості страв, відпуск. % втрат під час теплової обробки.

3.Технологія приготування страв з макаронних виробів.

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.