Матеріал:

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць та сиру»

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Опорні конспекти з теми:«Технологія приготування страв з яєць та сиру»

1.Яєчні продукти та їх використання. Технологія приготування та відпуск страв з яєць.

2.Значення страв з сиру в харчуванні. Відпуск сиру з сметаною, варенням, медом, молоком, тощо. Вимоги до якості. Процеси, що відбуваються з сиром під час теплової обробки.

3.Технологія приготування та відпуск страв з сиру. Вимоги до якості, відпуск.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

0.
docx
302,0 Кб

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Опорні конспекти з теми: «Страви з яєць і сиру»

docx
Опорні конспекти з теми: «Страви з яєць і сиру»

351

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

65 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»

1290

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

200 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів»

404

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.

50 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів і грибів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів і грибів»

703

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

85 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування холодних страв і закусок»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування холодних страв і закусок»

832

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

100 грн

Схожі матеріали

Опорні конспекти з теми: «Гарячі та холодні безалкогольні напої»

docx
Опорні конспекти з теми: «Гарячі та холодні безалкогольні напої»

948

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з риби, морепродуктів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з риби, морепродуктів»

1212

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів»

356

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування напівфабрикатів з м’яса, птиці, субродуктів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування напівфабрикатів з м’яса, птиці, субродуктів»

940

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Лабораторно-практична робота: «Технологія приготування тіста та виробів з нього.»

doc
Лабораторно-практична робота: «Технологія приготування тіста та виробів з нього.»

893

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі