Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Окремі питання оплати праці працівників освіти у 2025 році
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»

придбати матеріал
Ціна:

200 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»

Тема «Будова та хімічний склад яйця»

Тема «Види яєць за строками зберігання та категоріями . Вимоги до якості ,ознаки та органолептичними методами доброякісності яєць.»

Тема «Яєчні продукти, їх асортимент. Механічна кулінарна обробка яєць, яєчних продуктів»

Тема «Технологія приготування та відпуск страв з яєць: яйця варені. Вимоги до якості страв, правила відпуску»

Тема «Технологія приготування та відпуск страв з яєць: яєчня(різновиди приготування та відпуск). Вимоги до якості страв, правила відпуску»

Тема «Технологія приготування та відпуск страв з яєць: омлети смажені(різновиди приготування та відпуск). Вимоги до якості страв, правила відпуску»

Тема «Технологія приготування та відпуск страв з яєць: омлети запечені ,пряження, яйця запечені з грибами. Вимоги до якості страв, правила відпуску»

Тема «Кисломолочний сир: харчова цінність. Класифікація»

Тема «Відпуск сиру з сметаною, варенням, медом, молоком, із свіжою зеленню»

Тема «Технологія приготування та відпуск страв з сиру: вареники з сиром, вареники ліниві, сирники різних видів ,кільця сирні ,запіканки з сиру, пудинги з сиру. Вимоги до якості страв ,умови та терміни зберігання»

Тема «Молоко: харчова цінність ,класифікація та асортимент питного молока »

Тема «Молочні консерви. Вимоги до якості, ознаки та органолептичні методи визначення якості молока та молочних продуктів»

Тема «Технологія приготування та відпуск молочних супів з крупами, макаронними виробами, овочами. Вимоги до якості супів, умови і терміни зберігання.»

Вміст матеріалу: показано 15 з 75 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

придбати матеріал
Ціна:

200 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів»

343

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.

50 грн

Опорні конспекти з теми: «Страви з яєць і сиру»

docx
Опорні конспекти з теми: «Страви з яєць і сиру»

298

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

65 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів і грибів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з овочів і грибів»

597

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

85 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

747

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

100 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування холодних страв і закусок»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування холодних страв і закусок»

749

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

100 грн

Схожі матеріали

Опорні конспекти з теми: «Гарячі та холодні безалкогольні напої»

docx
Опорні конспекти з теми: «Гарячі та холодні безалкогольні напої»

681

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць та сиру»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць та сиру»

395

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з риби, морепродуктів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з риби, морепродуктів»

1037

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів»

321

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування напівфабрикатів з м’яса, птиці, субродуктів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування напівфабрикатів з м’яса, птиці, субродуктів»

703

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі