Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»
Тема «Будова та хімічний склад яйця»
Тема «Види яєць за строками зберігання та категоріями . Вимоги до якості ,ознаки та органолептичними методами доброякісності яєць.»
Тема «Яєчні продукти, їх асортимент. Механічна кулінарна обробка яєць, яєчних продуктів»
Тема «Технологія приготування та відпуск страв з яєць: яйця варені. Вимоги до якості страв, правила відпуску»
Тема «Технологія приготування та відпуск страв з яєць: яєчня(різновиди приготування та відпуск). Вимоги до якості страв, правила відпуску»
Тема «Технологія приготування та відпуск страв з яєць: омлети смажені(різновиди приготування та відпуск). Вимоги до якості страв, правила відпуску»
Тема «Технологія приготування та відпуск страв з яєць: омлети запечені ,пряження, яйця запечені з грибами. Вимоги до якості страв, правила відпуску»
Тема «Кисломолочний сир: харчова цінність. Класифікація»
Тема «Відпуск сиру з сметаною, варенням, медом, молоком, із свіжою зеленню»
Тема «Технологія приготування та відпуск страв з сиру: вареники з сиром, вареники ліниві, сирники різних видів ,кільця сирні ,запіканки з сиру, пудинги з сиру. Вимоги до якості страв ,умови та терміни зберігання»
Тема «Молоко: харчова цінність ,класифікація та асортимент питного молока »
Тема «Молочні консерви. Вимоги до якості, ознаки та органолептичні методи визначення якості молока та молочних продуктів»
Тема «Технологія приготування та відпуск молочних супів з крупами, макаронними виробами, овочами. Вимоги до якості супів, умови і терміни зберігання.»