Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 14:00
Вебінар:
«
Корекція когнітивних процесів. Інклюзія
»
Взяти участь Всі події
Платна розробка

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»

Вміст матеріалу: показано 15 з 75 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»

Тема «Будова та хімічний склад яйця»

Тема «Види яєць за строками зберігання та категоріями . Вимоги до якості ,ознаки та органолептичними методами доброякісності яєць.»

Тема «Яєчні продукти, їх асортимент. Механічна кулінарна обробка яєць, яєчних продуктів»

Тема «Технологія приготування та відпуск страв з яєць: яйця варені. Вимоги до якості страв, правила відпуску»

Тема «Технологія приготування та відпуск страв з яєць: яєчня(різновиди приготування та відпуск). Вимоги до якості страв, правила відпуску»

Тема «Технологія приготування та відпуск страв з яєць: омлети смажені(різновиди приготування та відпуск). Вимоги до якості страв, правила відпуску»

Тема «Технологія приготування та відпуск страв з яєць: омлети запечені ,пряження, яйця запечені з грибами. Вимоги до якості страв, правила відпуску»

Тема «Кисломолочний сир: харчова цінність. Класифікація»

Тема «Відпуск сиру з сметаною, варенням, медом, молоком, із свіжою зеленню»

Тема «Технологія приготування та відпуск страв з сиру: вареники з сиром, вареники ліниві, сирники різних видів ,кільця сирні ,запіканки з сиру, пудинги з сиру. Вимоги до якості страв ,умови та терміни зберігання»

Тема «Молоко: харчова цінність ,класифікація та асортимент питного молока »

Тема «Молочні консерви. Вимоги до якості, ознаки та органолептичні методи визначення якості молока та молочних продуктів»

Тема «Технологія приготування та відпуск молочних супів з крупами, макаронними виробами, овочами. Вимоги до якості супів, умови і терміни зберігання.»

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в кабінеті покупок.

Нещодавно завантажили