Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Настільно-друковані ігри у роботі з дітьми з ООП
»
Взяти участь Всі події
Платна розробка

Механічна обробка риби та нерибних продуктів моря.

Вміст матеріалу: показано 9 з 41 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Опорні конспекти з теми: «Механічна обробка риби та нерибних продуктів моря.

Професія: 5122 «Кухар»

Кваліфікація: ІII розряд

. Технологічний процес обробки риби з кістковим скелетом: способи розбирання та приготування напівфабрикатів залежно від розміру і кулінарного використання.

Особливості обробки деяких видів риби.

Технологічний процес обробки риби з хрящовим скелетом. Особливості обробки стерляді.

Приготування напівфабрикатів з риби для варіння, припускання, смаження основним способом, у фритюрі на відкритому вогні. Способи панірування риби.

Приготування напівфабрикатів фаршированої риби (у цілому вигляді, батонами, порційними шматками). Вимоги до якості, термін реалізації. Технологічний процес приготування рибної січеної та котлетної маси, напівфабрикатів з них. Склад маси, норми викладання продуктів. Вимоги до якості, термін реалізації. Централізоване виробництво напівфабрикатів.

Обробка і кулінарне використання нерибних продуктів моря.

Обробка і використання рибних харчових відходів.

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в кабінеті покупок.