Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

На «Всеосвіті» з жовтня 2020 року

Остання активність 18 квітня

Галько Надія Степанівна: Уроки

486 уроків

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Спілкування: вміння говорити та слухати
Спілкування: вміння говорити та слухати
18 квітня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс
2 0 7 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Лабораторно практична робота №6: Тема уроку: Технологія приготування та подавання супів
Лабораторно практична робота №6:  Тема уроку: Технологія приготування та подавання  супів
14 квітня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс
2 11 13 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Основні поняття професійної етики та психології
Основні поняття професійної етики та психології
31 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс
2 4 28 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Асортимент і класифікація тортів. ТП тортів
Асортимент і класифікація тортів. ТП тортів
21 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів
III курс
2 8 70 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Технологія приготування простих нарізних і поштучних тістечок з ріхних видів тістаВ
Технологія приготування простих нарізних і поштучних тістечок з ріхних видів тістаВ
18 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів
III курс
2 15 97 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Практична робота №5 Тема. Складання калькуляції продажних цін на страви, гарніри.
Практична робота №5   Тема. Складання калькуляції продажних цін на страви, гарніри.
17 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 3 34 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Практична робота №4 Тема. Розрахунок ціни реалізації на готові страви.
Практична робота №4   Тема. Розрахунок ціни реалізації на готові страви.
17 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 10 39 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Правила і способи оформлення кондитерських виробів.
Правила і способи оформлення кондитерських виробів.
17 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 8 57 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Дизайн кондитерських виробів – матеріали та інструменти
Дизайн кондитерських виробів – матеріали та інструменти
17 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 4 32 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Дизайн і вимоги до відпускання борошняних кулінарних виробів
Дизайн і вимоги до відпускання борошняних кулінарних виробів
14 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 6 57 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Дизайн напоїв – підбір посуду і декорування холодних і гарячих напоїв
Дизайн  напоїв – підбір посуду і декорування холодних і гарячих напоїв
14 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 5 21 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Правила подавання холодних солодких страв
Правила  подавання холодних солодких страв
11 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 7 73 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Вимоги до відпускання гарячих солодких страв
Вимоги до відпускання гарячих  солодких страв
11 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 8 34 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Практична робота №5 Тема. Складання калькуляції продажних цін на страви, гарніри.
Практична робота №5   Тема. Складання калькуляції продажних цін на страви, гарніри.
11 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 0 28 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Практична робота №4 Тема. Розрахунок ціни реалізації на готові страви.
Практична робота №4   Тема. Розрахунок ціни реалізації на готові страви.
11 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 0 36 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Практична робота №3 Тема. Розрахунок ціни реалізації на сировину, сум націнок
Практична робота №3   Тема. Розрахунок ціни реалізації на сировину, сум націнок
11 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 5 57 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Вимоги до відпускання страв з риби та морепродуктів
  Вимоги до відпускання страв з риби та морепродуктів
5 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 4 57 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Вимоги до відпускання страв з мяса
Вимоги до відпускання страв з мяса
5 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 1 20 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Тема уроку 23: Вимоги до гарнірів
Тема уроку 23:  Вимоги до гарнірів
3 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 3 60 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Тема уроку 22: Вимоги до оформлення супів і гарнірів до них
Тема уроку 22: Вимоги до оформлення супів і гарнірів до них
3 березня
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 6 36 0