На «Всеосвіті» з жовтня 2020 року

Поширити профіль:

Написати Підписатися

Основний заклад з лютого 2023 року:

Державний навчальний заклад "Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою"

Тернопільська обл., Збаразький р-н, м.Збараж

викладач ПТП по професії "Кухар;кондитер"

Рейтинг: 19583

Учасників: 38

Галько Надія Степанівна: Уроки

490 уроків

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

: Організація робочих місць для приготування та відпуску холодних страв та закусок
: Організація  робочих місць  для приготування та відпуску холодних страв та закусок
14 травня 2024
4 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс
2 42 1315 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Методи управління конфліктом
Методи управління конфліктом
11 травня 2024
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс
2 10 299 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

: Різновиди конфліктів
: Різновиди  конфліктів
11 травня 2024
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс
2 10 107 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Засоби спілкування, комунікативна компетентність
Засоби спілкування,  комунікативна компетентність
11 травня 2024
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс
2 9 71 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Спілкування: вміння говорити та слухати
Спілкування: вміння говорити та слухати
18 квітня 2024
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс
2 14 610 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Лабораторно практична робота №6: Тема уроку: Технологія приготування та подавання супів
Лабораторно практична робота №6:  Тема уроку: Технологія приготування та подавання  супів
14 квітня 2024
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс
2 13 207 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Основні поняття професійної етики та психології
Основні поняття професійної етики та психології
31 березня 2024
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс
2 18 790 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Асортимент і класифікація тортів. ТП тортів
Асортимент і класифікація тортів. ТП тортів
21 березня 2024
3 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів
III курс
2 10 1914 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Технологія приготування простих нарізних і поштучних тістечок з ріхних видів тістаВ
Технологія приготування простих нарізних і поштучних тістечок з ріхних видів тістаВ
18 березня 2024
3 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів
III курс
2 24 3802 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Практична робота №5 Тема. Складання калькуляції продажних цін на страви, гарніри.
Практична робота №5   Тема. Складання калькуляції продажних цін на страви, гарніри.
17 березня 2024
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 5 211 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Практична робота №4 Тема. Розрахунок ціни реалізації на готові страви.
Практична робота №4   Тема. Розрахунок ціни реалізації на готові страви.
17 березня 2024
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 10 165 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Правила і способи оформлення кондитерських виробів.
Правила і способи оформлення кондитерських виробів.
17 березня 2024
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 8 571 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Дизайн кондитерських виробів – матеріали та інструменти
Дизайн кондитерських виробів – матеріали та інструменти
17 березня 2024
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 4 229 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Дизайн і вимоги до відпускання борошняних кулінарних виробів
Дизайн і вимоги до відпускання борошняних кулінарних виробів
14 березня 2024
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 6 451 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Дизайн напоїв – підбір посуду і декорування холодних і гарячих напоїв
Дизайн  напоїв – підбір посуду і декорування холодних і гарячих напоїв
14 березня 2024
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 5 133 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Правила подавання холодних солодких страв
Правила  подавання холодних солодких страв
11 березня 2024
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 7 861 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Вимоги до відпускання гарячих солодких страв
Вимоги до відпускання гарячих  солодких страв
11 березня 2024
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 8 491 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Практична робота №5 Тема. Складання калькуляції продажних цін на страви, гарніри.
Практична робота №5   Тема. Складання калькуляції продажних цін на страви, гарніри.
11 березня 2024
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 0 95 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Практична робота №4 Тема. Розрахунок ціни реалізації на готові страви.
Практична робота №4   Тема. Розрахунок ціни реалізації на готові страви.
11 березня 2024
1 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 0 1184 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Практична робота №3 Тема. Розрахунок ціни реалізації на сировину, сум націнок
Практична робота №3   Тема. Розрахунок ціни реалізації на сировину, сум націнок
11 березня 2024
0 0
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
II курс
2 5 566 0