Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Урок:

Вимоги до відпускання страв з мяса

05.03.2024
0 0
Вміст уроку:

Завдання №1:

Теоретичний блок

Тема уроку 24: Вимоги до відпускання страв з мяса

Котлети натуральні

0600wli4-52d6-696x298.png

Перед подаванням на порціонне блюдо або тарілку кладуть картоплю смажену або варену чи комбінований гарнір з овочів, поряд — котлету і поливають її вершковим маслом. На кісточку надягають папільйотку.

М'ясо яловичини, смажене порціонними натуральними шматочками (біфштекс натуральний).

0600wlih-ee77-556x370.png

Подають м'ясо з гарніром і струганим хріном, поливають м'ясним соком, зверху можна покласти зелене масло. На гарнір можна подавати картоплю, смажену основним способом, картоплю, смажену у фритюрі, кабачки, баклажани смажені, складні гарніри.

Яловичина смажена з цибулею (біфштекс з цибулею).

Перед подаванням на тарілку кладуть гарнір — картоплю смажену або фрі, поряд — м'ясо, яке поливають м'ясним соком, на нього — цибулю, смажену у фритюрі.

0600wliz-60a7-856x570.png

Свинина, смажена порціонними шматочками (ескалоп).

Перед подаванням на тарілку кладуть картоплю смажену або фрі, складний овочевий гарнір. Ескалоп кладуть поряд на крутон з пшеничного хліба і поливають м'ясним соком.

0600wljo-3d0c-644x423.png

Д/З: Опрацювати матеріал

Завдання №2:

Вільне введення тексту

Д/З: Опрацювати матеріал

Рефлексія від 1 учня

Сподобався:

1 0

Зрозумілий:

1 0

Потрібні роз'яснення:

1 0
Рекомендуємо

Загальні вимоги до оформлення креслень

Загальні вимоги до оформлення креслень

208

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Креслення
7—11 клас, I курс та дорослі

25 грн

Поняття про веб-дизайн. Вимоги до сайтів

Поняття про веб-дизайн. Вимоги до сайтів

182

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
8 клас

25 грн

Особистість мовця. Риси гарного співрозмовника. Вимоги до оратора. Комунікативний стан мовця.

Особистість мовця. Риси гарного співрозмовника. Вимоги до оратора. Комунікативний стан мовця.

347

Аватар профіля Перепелиця Любов Вікторівна
Українська мова
10 клас

20 грн

М'яка іграшка в сучасному декоративно-ужитковому мистецтві. Організація робочого місця. Правила безпечної роботи та санітарно-гігієнічні вимоги.

М'яка іграшка в сучасному декоративно-ужитковому мистецтві. Організація  робочого місця. Правила безпечної роботи та санітарно-гігієнічні вимоги.

119

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Трудове навчання
6 клас

83 грн

Інструктаж з БЖД. Послідовність виконання виробу. Раціональне використання матеріалів майбутнього виробу. Вимоги до готового виробу. Виготовлення виробу. Інструктаж з ТБ.

Інструктаж з БЖД. Послідовність виконання виробу. Раціональне використання матеріалів майбутнього виробу. Вимоги до готового виробу. Виготовлення виробу. Інструктаж з ТБ.

171

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Трудове навчання
5 клас

50 грн

Схожі уроки

: Організація робочих місць для приготування та відпуску холодних страв та закусок

: Організація  робочих місць  для приготування та відпуску холодних страв та закусок

22

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс

Методи управління конфліктом

Методи управління конфліктом

28

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс

: Різновиди конфліктів

: Різновиди  конфліктів

18

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс

Засоби спілкування, комунікативна компетентність

Засоби спілкування,  комунікативна компетентність

19

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс

Спілкування: вміння говорити та слухати

Спілкування: вміння говорити та слухати

42

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс