Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Арттерапія проти стресу і тривоги: практичні інструменти для емоційного розвантаження освітян
»
Взяти участь Всі події
Урок:

Практична робота №1: Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Практична робота №1: Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій

Мета: практично закріпити теоретичні знання з розрахунку сировини на необхідну кількість порцій

Обладнання: збірник рецептур страв та кулінарних виробів

Хід роботи

  1. Провести розрахунки задач, розвязок записувати повністю.

  2. Роботу оформити в робочому зошиті .

Задача 1. Визначити закладку продуктів, необхідних для приготування 40 порцій супу селянського з крупою (вихід 1 порції – 250 г), колонка №3.

Задача 2. Визначити закладку сировини для приготування 60 порцій борщу флотського (вихід 1 порції – 500 г), колонка №3.

Задача 3. Розрахувати кількість продуктів для приготування соусу по 1 колонці збірника рецептур страв та кулінарних виробів для відпуску 50 порцій лангету з соусом (рецептура №827).

2:

Вільне введення тексту

  • Провести розрахунки задач, розвязок записувати повністю.

  • Роботу оформити в робочому зошиті .

Рефлексія від 3 учнів

Сподобався:

3 0

Зрозумілий:

2 1

Потрібні роз'яснення:

2 1
Рекомендуємо

ПР Практична робота №2. РОЗРАХУНОК КЛИНОПАСОВОЇ ПЕРЕДАЧІ 

ПР Практична робота №2. РОЗРАХУНОК КЛИНОПАСОВОЇ ПЕРЕДАЧІ 

233

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Приводи
III курс та дорослі

325 грн

Скл Практична робота № 2. Розрахунок розмірних ланок

Скл Практична робота № 2. Розрахунок розмірних ланок

283

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Складання
IV курс та дорослі

250 грн

ТМ Практична робота №1 Індивідуальне завдання

ТМ Практична робота №1 Індивідуальне завдання

288

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ТМ
III курс та дорослі

250 грн

ГВС Практична робота №1 Інструментальний блок

ГВС Практична робота №1 Інструментальний блок

191

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ГВС
IV курс та дорослі

280 грн

1. Практична робота: Створення простого сайту

1. Практична робота: Створення простого сайту

22

Аватар профіля Киреєва Оксана Анатоліївна
Інформатика
10—11 клас

50 грн

Схожі уроки

: Організація робочих місць для приготування та відпуску холодних страв та закусок

: Організація  робочих місць  для приготування та відпуску холодних страв та закусок

1583

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс

Методи управління конфліктом

Методи управління конфліктом

362

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс

: Різновиди конфліктів

: Різновиди  конфліктів

128

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс

Спілкування: вміння говорити та слухати

Спілкування: вміння говорити та слухати

774

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс

Лабораторно практична робота №6: Тема уроку: Технологія приготування та подавання супів

Лабораторно практична робота №6:  Тема уроку: Технологія приготування та подавання  супів

242

Аватар профіля Галько Надія Степанівна
технологія приготування їжі
I курс