Конструктор уроків
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
№1:
Теоретичний блок
Практична робота №1: Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій
Мета: практично закріпити теоретичні знання з розрахунку сировини на необхідну кількість порцій
Обладнання: збірник рецептур страв та кулінарних виробів
Хід роботи
Провести розрахунки задач, розвязок записувати повністю.
Роботу оформити в робочому зошиті .
Задача 1. Визначити закладку продуктів, необхідних для приготування 40 порцій супу селянського з крупою (вихід 1 порції – 250 г), колонка №3.
Задача 2. Визначити закладку сировини для приготування 60 порцій борщу флотського (вихід 1 порції – 500 г), колонка №3.
Задача 3. Розрахувати кількість продуктів для приготування соусу по 1 колонці збірника рецептур страв та кулінарних виробів для відпуску 50 порцій лангету з соусом (рецептура №827).
№2:
Вільне введення тексту
Провести розрахунки задач, розвязок записувати повністю.
Роботу оформити в робочому зошиті .
Рефлексія від 3 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: