Конструктор уроків
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
№1:
Теоретичний блок
Лабораторно-практична робота №5.
Тема :Загальні правила приготування та подавання перших страв.
Дати відповіді на запитання.
1.Значення перших страв у харчуванні та їх класифікація. Порядок і норми відпускання
1.Технологія приготування овочевої пасеровки
№2:
Завантаження файлу
Рефлексія від 21 учня
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання
Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання