Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Техніки релаксації для дітей та підлітків: як навчити знімати стрес через рух і звук
»
Взяти участь Всі події
Урок:

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

28.01.2022
0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 21 учня

Сподобався:

21 0

Зрозумілий:

21 0

Потрібні роз'яснення:

20 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості

Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості

324

Аватар профіля Саливін Марина Віталіївна
Хімія
9—10 клас

30 грн

НД10 Дослідження залежності маси продукту хімічної реакції від часу перебігу реакції

НД10 Дослідження залежності маси продукту хімічної реакції від часу перебігу реакції

85

Аватар профіля Лугинець Наталія Сергіївна
Хімія
7 клас

33 грн

Складання й розігрування діалогів відповідно до ситуації, пов’язаної з характеристикою людей, з використанням дієприкметників (у).

Складання й розігрування діалогів відповідно до ситуації, пов’язаної з характеристикою людей, з використанням дієприкметників (у).

202

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
7 клас

25 грн

ТМ ПР1 Вивчення механічних властивостей, хімічного складу матеріалу деталі, технічних вимог, висунутих до поверхонь деталі та можливості отримання вимагаємого розмір у обробляємої поверхні

ТМ ПР1 Вивчення  механічних  властивостей, хімічного  складу  матеріалу  деталі, технічних вимог,  висунутих  до  поверхонь  деталі  та можливості  отримання вимагаємого  розмір у обробляємої  поверхні

222

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ТМ
III курс та дорослі

360 грн

Загальні вимоги до оформлення креслень

Загальні вимоги до оформлення креслень

329

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Креслення
7—11 клас, I курс та дорослі

50 грн

Схожі уроки

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

127

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

100

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Технологія приготування молочних супів.

Технологія приготування молочних супів.

968

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

703

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика молока, вершків,. Вимоги до якості, використання.

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика молока, вершків,. Вимоги до якості, використання.

969

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі