Зараз в ефірі:
Вебінар:
«
Діти та війна: практичні поради щодо стабілізації емоційного стану
»
Взяти участь Всі події
Урок:

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

03.02.2022
0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Лабораторно-практична робота №5.

Тема: Загальні правила приготування та подавання супів картопляних. Вимоги до якості.

03001rai-ac2b-659x469.png

Записати тех картку розрахувати на 9 та 21 порцію.

Технологічна карта

юшки селянської з крупою

Найменува

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 19 учнів

Сподобався:

19 0

Зрозумілий:

19 0

Потрібні роз'яснення:

18 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Загальні вимоги до оформлення креслень

Загальні вимоги до оформлення креслень

327

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Креслення
7—11 клас, I курс та дорослі

50 грн

М'яка іграшка в сучасному декоративно-ужитковому мистецтві. Організація робочого місця. Правила безпечної роботи та санітарно-гігієнічні вимоги.

М'яка іграшка в сучасному декоративно-ужитковому мистецтві. Організація  робочого місця. Правила безпечної роботи та санітарно-гігієнічні вимоги.

245

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Трудове навчання
6 клас

83 грн

Поняття документа. Призначення та класифікація документів. Документообіг. Загальні правила оформлення документів у закладах громадського харчування

Поняття документа. Призначення та класифікація документів. Документообіг. Загальні правила оформлення документів у закладах громадського харчування

124

Аватар профіля Усиченко Олена Вікторівна
Інформатика
II курс

25 грн

Правила переносу

Правила переносу

384

Аватар профіля Боброва Олена Володимирівна
Українська мова
3 клас

20 грн

Основні правила правопису.

Основні правила правопису.

208

Аватар профіля Гузік Віта Григорівна
Українська мова
8 клас

25 грн

Схожі уроки

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

98

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Технологія приготування молочних супів.

Технологія приготування молочних супів.

946

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

303

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

697

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика молока, вершків,. Вимоги до якості, використання.

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика молока, вершків,. Вимоги до якості, використання.

957

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі