Конструктор уроків
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
№1:
Теоретичний блок
Лабораторно-практична робота №5.
Тема: Загальні правила приготування та подавання супів картопляних. Вимоги до якості.
Записати тех картку розрахувати на 9 та 21 порцію.
Технологічна карта
юшки селянської з крупою
Найменува |
№2:
Завантаження файлу
Рефлексія від 19 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
М'яка іграшка в сучасному декоративно-ужитковому мистецтві. Організація робочого місця. Правила безпечної роботи та санітарно-гігієнічні вимоги.
Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання
Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання