Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Комунікативні барʼєри у спілкуванні дітей з ООП
»
Взяти участь Всі події

На «Всеосвіті» з березня 2020 року

Поширити профіль:

Написати Підписатися

Основний заклад з квітня 2020 року:

ДПТНЗ "СЦПТО"

Сумська обл., м.Суми

Рейтинг: 37168

Учасників: 70

Пальощенко Наталія Олександрівна: Методичні матеріали

79 матеріалів
docx
Процеси, які відбуваються у продуктах під час теплової кулінарної обробки
12 січня
1 0
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
2
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Охарактеризувати процеси, які відбуваються у продуктах під час теплової кулінарної обробки, вказати ...
Професійна освіта
Конспект
57 0
2
docx
Теплова кулінарна обробка продуктів
12 січня
0 0
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
1
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Мета уроку: Охарактеризувати теплову обробку продуктів, вказати на кулінарне призначення видів тепло...
Професійна освіта
Конспект
23 0
1
docx
Правила санітарної обробки  інвентарю  овочевого цеху
10 грудня 2024
2 0
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
2
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
На робочих місцях овочевого цеху використовують такий інвентар: ножі овочеві (корінчастий, карбуваль...
Професійна освіта
Конспект
62 0
2
docx
Технологія приготування страв з продуктів моря. Відпуск страв, вимоги до якості, відсоток втрат під час теплової обробки
10 травня 2024
29 0
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
47
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Здавна морепродукти були у раціоні людей, позаяк у їх складі безліч корисних мікроелементів та важли...
Технологія приготування їжі з ОТ
Конспект
452 0
47
docx
Активізація пізнавальної та креативної діяльності здобувачів освіти через інноваційно – освітні технології навчання
28 грудня 2023
6 0
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
10
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Творчість – це нескінченний цикл інноваційних ідей та ефективних дій. Творчість є найбільш фундамент...
Професійна освіта
Інші методичні матеріали
188 0
10
pptx
Міжнародний день толерантності 2023
15 листопада 2023
0 0
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
12
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Толерантністю називають повагу до людської індивідуальності. В цей день говорять про важливість визн...
Виховна робота
змішані
Презентація
248 0
12
pptx
"Матеріальна відповідальність на підприємствах харчування"
11 березня 2023
42 0
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
130
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Матеріальна відповідальність на підприємствах харчування, її види, обов’язки підприємства відповідно...
Професійна освіта
Презентація
1088 0
130
docx
Способи енергоефективного використання матеріалів та ресурсів у процесі приготування страв.  Правила утилізації відходів після приготування страв.
24 лютого 2023
64 2
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
205
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Роль енергозбереження у процесі приготування стравЕкономія електричної енергії:- максимальне викорис...
Технологія приготування їжі з ОТ
Конспект
2518 0
205
docx
Правила оформлення, порціонування, подачі страв з риби та нерибних продуктів  моря
22 лютого 2023
50 3
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
142
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Рибні страви подають на підігрітих столових мілких тарілках (240 мм у діаметрі), порціонних блюдах, ...
Професійна освіта
Конспект
1813 0
142
docx
Умови та терміни зберігання страв з риби та нерибних продуктів моря
22 лютого 2023
29 1
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
92
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Терміни та умови зберігання страв із риби залежать від виду напівфабрикату та способу теплової оброб...
Професійна освіта
Конспект
3245 0
92
pptx
Органолептичні показники якості  страв з риби та нерибних продуктів моря
22 лютого 2023
18 1
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
59
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Органолептична оцінка продукції — узагальнена оцінки її якості, здійснена лише за допомогою органів ...
Технологія приготування їжі з ОТ
Презентація
1457 0
59
docx
Правила підбору соусів та гарнірів до страв з риби та морепродуктів
22 лютого 2023
24 0
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
84
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Риба найкраще поєднується за смаком з таким гарніром:• овочами тушкованими, припущеними;• вареними с...
Технологія приготування їжі з ОТ
Конспект
1497 0
84
docx
Сучасні тенденції у приготуванні перших страв дієтичного харчування
21 грудня 2021
3 0
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
8
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Перші страви займають чи ненайголовне місце у дієтичному харчуванні. Адже саме супи – дієтичний прод...
Професійна освіта
Конспект
123 0
8
docx
Сучасні тенденції у технології приготування та оформленні страв з морепродуктів
21 грудня 2021
8 0
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
26
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Ще в Стародавній Греції продуктами першої необхідності вважалися риба та інші дари моря: краби, крев...
Професійна освіта
Конспект
387 0
26
docx
Основи правильного складання  дитячого меню
21 грудня 2021
9 1
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
22
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Отже, заздалегідь обдумане дитяче меню: значно економить час, сили, нерви і гроші; дає можливість ор...
Професійна освіта
Конспект
435 0
22
pptx
Характеристика та асортимент українських перекладанців
8 грудня 2021
8 0
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
26
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Перекладанцями у національній кулінарії називають вироби прямокутної чи квадратної форми, що складаю...
Професійна освіта
Презентація
499 0
26
docx
«Загальна характеристика перших страв для дитячого харчування"
8 квітня 2021
6 0
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
17
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Охарактеризувати перші страви для дитячого харчування. Розглянути асортимент перших страв. Вказати н...
Професійна освіта
Конспект
427 0
17
docx
"Генетично-модифіковані продукти харчування. Особливості застосування жирів та речовин з гострим смаком"
8 квітня 2021
4 0
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
9
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Охарактеризувати генетично –модифіковані продукти харчування. Вказати на особливості їх використання...
Професійна освіта
Конспект
340 0
9
docx
"Особливості кулінарного оброблення продуктів для дітей"
8 квітня 2021
1 0
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
14
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Охарактеризувати особливості кулінарного оброблення продуктів для дітей. Вказати на основні санітарн...
Професійна освіта
Конспект
329 0
14
docx
«Характеристики та біологічна цінність харчових продуктів»
8 квітня 2021
6 0
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
22
Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Характеристики та біологічна цінність харчових продуктів. Ознаки та органолептичні методи визначення...
Професійна освіта
Конспект
289 0
22