Сьогодні о 14:00
онлайн-конференція:
«
Актуальні питання дошкільної освіти: досвід та перспективи розвитку
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

«Загальна характеристика перших страв для дитячого харчування"

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:
Охарактеризувати перші страви для дитячого харчування. Розглянути асортимент перших страв. Вказати на особливості їх приготування. Розглянути та вивчити особливості технологічного процесу. Вимоги до якості
Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Перші страви української кухні. Технологія приготування перших страв

pptx
Перші страви української кухні. Технологія приготування перших страв

1414

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

58 грн

Загальна характеристика Європи

pptx
Загальна характеристика Європи

94

Аватар профіля Кухар Анастасія Анатоліївна
Географія
10 клас

50 грн

Загальна характеристика членистоногих.

pdf
Загальна характеристика членистоногих.

26

Аватар профіля Місько Євгеній Дмитрович
Біологія
3—6 років та 1—12 клас

34 грн

Африка. Загальна характеристика.

pdf
Африка. Загальна характеристика.

44

Аватар профіля Пєшкова Ірина Володимирівна
Географія
10 клас та змішані

28 грн

Ментальна карта "Характеристика теплового устаткування підприємств харчування"

jpg
Ментальна карта "Характеристика теплового устаткування підприємств харчування"

1446

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
11—12 клас та дорослі

50 грн

Схожі матеріали

Тема: Збирання використаного посуду і приборів. Техніка і прийоми прибирання використаного посуду і приборів.

docx
Тема: Збирання використаного посуду і приборів. Техніка і прийоми прибирання використаного посуду і приборів.

19

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу.

docx
Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу.

13

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Тема: Розрахунки з відвідувачами через комп'ютерно-касові системи: за готівку, за допомогою пластикових та кредитних карток.

docx
Тема: Розрахунки з відвідувачами через комп'ютерно-касові системи: за готівку, за допомогою пластикових та кредитних карток.

17

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

План-конспект уроку виробничого навчання тема: Розрахунки з відвідувачами в торгівельній залі та за барною стійкою через реєстратор розрахункових операцій (РРО).

docx
План-конспект уроку виробничого навчання тема: Розрахунки з відвідувачами в торгівельній залі та за барною стійкою через реєстратор розрахункових операцій (РРО).

14

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».

pptx
Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».

22

Аватар профіля Патласова Валентина Іванівна
Професійна освіта
I курс