На робочих місцях овочевого цеху використовують такий інвентар: ножі овочеві (корінчастий, карбувальний, жолобковий, короткі ножі для видалення вічок, різні виїмки, інструмент для фігурного нарізання овочів та обробні дошки з маркуванням).
Бібліотека методичних матеріалів
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
На робочих місцях овочевого цеху використовують такий інвентар: ножі овочеві (корінчастий, карбувальний, жолобковий, короткі ножі для видалення вічок, різні виїмки, інструмент для фігурного нарізання овочів та обробні дошки з маркуванням).
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
Правила та інвентар тенісу, настільного тенісу, бадмінтону
166
33 грн
Тема: Збирання використаного посуду і приборів. Техніка і прийоми прибирання використаного посуду і приборів.
19
Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу.
13
Тема: Розрахунки з відвідувачами через комп'ютерно-касові системи: за готівку, за допомогою пластикових та кредитних карток.
17
План-конспект уроку виробничого навчання тема: Розрахунки з відвідувачами в торгівельній залі та за барною стійкою через реєстратор розрахункових операцій (РРО).
14
Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».
22