Сьогодні о 14:00
онлайн-конференція:
«
Актуальні питання дошкільної освіти: досвід та перспективи розвитку
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Технологія приготування страв з продуктів моря. Відпуск страв, вимоги до якості, відсоток втрат під час теплової обробки

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

0601mhzc-90ce-604x333.jpgЗдавна морепродукти були у раціоні людей, позаяк у їх складі безліч корисних мікроелементів та важливих амінокислот. Вони мають особливий та незрівнянний смак, позитивно впливають на фізичне та психічне здоров’я людини, покращують настрій. До речі, свіжі морепродукти є достатньо низькокалорійними та поживними, що важливо для тих, хто слідкує за фігурою.

Деякі окремі дари моря мають взагалі особливу властивість налаштовувати на романтичний лад, посилювати лібідо та збуджувати. Напевно, Ви чули про афродизіаки, що у чималій кількості також присутні у складі морепродуктів.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

+Показати ще (16)

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Проєкт "Страви української кухні". Урок 7 "Технологія приготування страв з гречаної крупи. Вимоги до якості".

docx
Проєкт "Страви української кухні". Урок 7 "Технологія приготування страв з гречаної крупи. Вимоги до якості".

26

Аватар профіля Саділенко Наталія Іванівна
Технології
7—8 клас

66 грн

Страви з овочів . Технологія приготування других страв

pptm
Страви з овочів . Технологія приготування других страв

723

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

58 грн

Страви з круп. Технологія приготування других страв

pptx
Страви з круп. Технологія приготування других страв

859

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

58 грн

Проєкт "Страви української кухні". Презентація до уроку 7 "Технологія приготування страв з гречаної крупи. Вимоги до якості".

pptx
Проєкт "Страви української кухні". Презентація до уроку 7 "Технологія приготування страв з гречаної крупи. Вимоги до якості".

57

Аватар профіля Саділенко Наталія Іванівна
Технології
7—8 клас

70 грн

Технологія приготування перших страв

ppt
Технологія приготування перших страв

1105

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Дидактичні матеріали
9—12 клас та дорослі

65 грн

Схожі матеріали

Способи енергоефективного використання матеріалів та ресурсів у процесі приготування страв. Правила утилізації відходів після приготування страв.

docx
Способи енергоефективного використання матеріалів та ресурсів у процесі приготування страв.  Правила утилізації відходів після приготування страв.

2622

Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Технологія приготування їжі з ОТ

Органолептичні показники якості страв з риби та нерибних продуктів моря

pptx
Органолептичні показники якості  страв з риби та нерибних продуктів моря

1593

Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Технологія приготування їжі з ОТ

Правила підбору соусів та гарнірів до страв з риби та морепродуктів

docx
Правила підбору соусів та гарнірів до страв з риби та морепродуктів

1606

Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Технологія приготування їжі з ОТ