Сьогодні о 14:00
онлайн-конференція:
«
Актуальні питання дошкільної освіти: досвід та перспективи розвитку
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Способи енергоефективного використання матеріалів та ресурсів у процесі приготування страв. Правила утилізації відходів після приготування страв.

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Роль енергозбереження у процесі приготування страв

  1. Економія електричної енергії:

- максимальне використання денного світла (підвищення прозорості та збільшення площі вікон, додаткові вікна);

- підвищення здатності, що відображає (білі стіни і стеля);

- оптимальне розміщення світлових джерел (місцеве освітлення, спрямоване освітлення);

- використання освітлювальних приладів тільки в разі потреби;

- підвищення світловіддачі існуючих джерел (заміна люстр, плафонів, видалення бруду з плафонів, застосування більш ефективних відбивачів);

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Перезентація "Використання прянощів у приготуванні страв"

pptx
Перезентація "Використання прянощів у приготуванні страв"

107

Аватар профіля Біла Ірина Георгіївна
Довкілля
змішані

20 грн

Приготування страв з гарбуза

pptx
Приготування страв з гарбуза

28

Аватар профіля Чикалова Жанна Василівна
Різне

33 грн

Страви з овочів . Технологія приготування других страв

pptm
Страви з овочів . Технологія приготування других страв

723

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

58 грн

Страви з круп. Технологія приготування других страв

pptx
Страви з круп. Технологія приготування других страв

859

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

58 грн

Технологія приготування українських страв. Правила подачі до столу.

pdf
Технологія приготування українських страв. Правила подачі до столу.

207

Аватар профіля Місько Євгеній Дмитрович
Трудове навчання
1—12 клас, дорослі та змішані

34 грн

Схожі матеріали

Технологія приготування страв з продуктів моря. Відпуск страв, вимоги до якості, відсоток втрат під час теплової обробки

docx
Технологія приготування страв з продуктів моря. Відпуск страв, вимоги до якості, відсоток втрат під час теплової обробки

536

Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Технологія приготування їжі з ОТ

Органолептичні показники якості страв з риби та нерибних продуктів моря

pptx
Органолептичні показники якості  страв з риби та нерибних продуктів моря

1594

Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Технологія приготування їжі з ОТ

Правила підбору соусів та гарнірів до страв з риби та морепродуктів

docx
Правила підбору соусів та гарнірів до страв з риби та морепродуктів

1606

Аватар профіля Пальощенко Наталія Олександрівна
Технологія приготування їжі з ОТ