Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Зона відповідальності команди психолого-педагогічного супроводу особи з ООП на кінець навчального року
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Сучасні тенденції у приготуванні перших страв дієтичного харчування

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Перші страви займають чи ненайголовне місце у дієтичному харчуванні. Адже саме супи – дієтичний продукт, який до того ж допомагає при захворюваннях. Не дарма курячий суп або бульйон рекомендують вживати при застудах або харчових отруєннях. Його часто додають в раціон різних дієт, здорового харчування і рекомендують вживати дітям. Нам відомі м’ясні, овочеві, рибні супи, крем – суп. Але все ж таки, овочеві супи – улюблені серед дієтологів. Саме їх рекомендують вживати якомога частіше в повсякденному харчуванні. Такі супи містять велику кількість антиоксидантів і рослинної клітковини, при цьому в них мало жиру і вони мають невисоку калорійність.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

0.
docx
36,7 Кб
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Технологія приготування перших страв

ppt
Технологія приготування перших страв

1111

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Дидактичні матеріали
9—12 клас та дорослі

65 грн

Перші страви української кухні. Технологія приготування перших страв

pptx
Перші страви української кухні. Технологія приготування перших страв

1422

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

58 грн

Способи приготування дієтичних страв. Соціально-побутове орієнтування 9 клас СПО

pptx
Способи приготування дієтичних страв. Соціально-побутове орієнтування 9 клас СПО

610

Аватар профіля Куценко Євгенія Сергіївна
Соціально-побутове орієнтування (СПО)
9 клас

30 грн

Приготування страв з гарбуза

pptx
Приготування страв з гарбуза

29

Аватар профіля Чикалова Жанна Василівна
Різне

33 грн

Страви з овочів . Технологія приготування других страв

pptm
Страви з овочів . Технологія приготування других страв

730

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

58 грн

Схожі матеріали

Оформлення букетів, квіткових композицій

docx
Оформлення букетів, квіткових композицій

7

Аватар профіля Омельчук Інна Юріївна
Професійна освіта
III курс

Приготування закусок з сиру та яєць

docx
Приготування закусок з сиру та яєць

10

Аватар профіля Омельчук Інна Юріївна
Професійна освіта
II курс

Вегетативне розмноження

ppt
Вегетативне розмноження

9

Аватар профіля Єременко Олена Миколаевна
Професійна освіта

Тема: Збирання використаного посуду і приборів. Техніка і прийоми прибирання використаного посуду і приборів.

docx
Тема: Збирання використаного посуду і приборів. Техніка і прийоми прибирання використаного посуду і приборів.

46

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу.

docx
Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу.

16

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс