Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Сенсорне виховання за методикою Монтессорі: практичні інструменти для педагогів ЗДО
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Технологія приготування перших страв

ppt
26.03.2020
28 1
9 Клас, 10 Клас, 11 Клас, 12 Клас, Дорослі

1133

0

придбати матеріал
Ціна:

65 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:
Перші страви сприяють збудженню апетиту й активують діяльність травних залоз. Це пояснюється наявністю в більшості супів екстрактивних речовин. Калорійність супів, як правило, невелика, проте харчова цінність підвищується овочами, що збагачують супи вітамінами й мінеральними речовинами. У складі щільної частипи супів містяться харчові волокна. Продукти, що використовуються для приготування супів, за якістю повинні відповідати вимогам нормативно-технічної документації.
Вміст матеріалу: показано 4 з 15 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

0.
ppt
5,6 Мб
придбати матеріал
Ціна:

65 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього

pptx
Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього

7153

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Дидактичні матеріали
10—12 клас та дорослі

80 грн

Ментальна карта "Класифікація перших страв"

jpg
Ментальна карта "Класифікація перших страв"

664

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Дидактичні матеріали

50 грн

Презентація "Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"

pptx
Презентація "Риба: обробка,  технологія приготування  напівфабрикатів"

495

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—11 клас, I курс, дорослі та змішані

150 грн

Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього в запитаннях та відповідях

pptx
Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього в запитаннях та відповідях

5095

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
11—12 клас та дорослі

70 грн

Ментальна карта "Класифікація яєць"

png
Ментальна карта "Класифікація яєць"

1422

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—12 клас та дорослі

85 грн

Схожі матеріали

Методи вивчення нового матеріалу з математики

zip
Методи вивчення нового матеріалу з математики

5

Аватар профіля Прокопенко Андрій Миколайович
Дидактичні матеріали

Дидактична гра «З якої рослини мед ?»

zip
Дидактична гра «З якої рослини мед ?»

27

Аватар профіля Андрушко Любов Олегівна
Дидактичні матеріали
4—6 років

Дидактична гра "Добери за формою "

zip
Дидактична гра "Добери за формою "

16

Аватар профіля Грибко Лариса Григорівна
Дидактичні матеріали
3—5 років

Дидактична гра "Переплутані казки"

pptx
Дидактична гра "Переплутані казки"

31

Аватар профіля Верещагіна Тетяна Леонідівна
Дидактичні матеріали
3—6 років та 1 клас

Напис-розтяжка "Випуск 2025!" для оформлення

zip
Напис-розтяжка  "Випуск 2025!" для оформлення

982

Аватар профіля Грибко Лариса Григорівна
Дидактичні матеріали
5—6 років, 4 клас, 9 клас, 11 клас та дорослі