Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Матеріал:

Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього

pptx
21.04.2020
32 0
10 Клас, 11 Клас, 12 Клас, Дорослі

6898

0

придбати матеріал
Ціна:

80 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:
Навчальний матеріал Модуля КНД-3.3 "Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього" надзвичайно корисний та цікавий, а знання, отримані при його опануванні будуть основою кондитерської майстерності майбутніх фахівців. Інформацію для здобувачів освіти, які дистанційно опанували даний матеріал, подано у презентації для доповнення та узагальнення.
Вміст матеріалу: показано 7 з 25 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

придбати матеріал
Ціна:

80 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Ментальна карта "Вироби з дріжджового тіста"

png
Ментальна карта "Вироби з дріжджового тіста"

317

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
I—III курси, дорослі та змішані

58 грн

Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього в запитаннях та відповідях

pptx
Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього в запитаннях та відповідях

4920

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
11—12 клас та дорослі

70 грн

Таблиця "Процеси оброблення дріжджового тіста"

docx
Таблиця "Процеси оброблення дріжджового тіста"

1013

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
дорослі

60 грн

Технологія приготування перших страв

ppt
Технологія приготування перших страв

692

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Дидактичні матеріали
9—12 клас та дорослі

65 грн

Презентація "Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"

pptx
Презентація "Риба: обробка,  технологія приготування  напівфабрикатів"

214

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—11 клас, I курс, дорослі та змішані

150 грн

Схожі матеріали

Дидактична гра "Розсортируй сміття разом з Свинкою Пеппа"

pdf
Дидактична гра "Розсортируй сміття разом з Свинкою Пеппа"

12

Аватар профіля Аксентій Анна Юріївна
Дидактичні матеріали
4—6 років

Дидактична гра «Пасочка яка?»

zip
Дидактична гра «Пасочка яка?»

788

Аватар профіля Круглова Олена Григорівна
Дидактичні матеріали
4—6 років

Шаблони аплікації “ПЕЧЕМО ПАСКУ”

pdf
Шаблони аплікації “ПЕЧЕМО ПАСКУ”

37

Аватар профіля Тєпкова Дарія Андріївна
Дидактичні матеріали
1—5 клас

Гра "Математичні писанки" Більше-менше 5 Лічба в межах 10 + Відео

zip
Гра "Математичні писанки" Більше-менше 5 Лічба в межах 10 + Відео

32

Аватар профіля Ніколенко Анна Олегівна
Дидактичні матеріали
3—6 років, 1 клас, дорослі та змішані

Мотивація учнів в умовах змішаного та дистанційного навчання на уроках математики

pptx
Мотивація учнів в умовах змішаного та дистанційного навчання на уроках математики

14

Аватар профіля Колос Людмила Олександрівна
Дидактичні матеріали