Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Матеріали для мовного розвитку: застосування у Монтессорі-середовищі
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього

pptx
21.04.2020
33 0
10 Клас, 11 Клас, 12 Клас, Дорослі

7162

0

придбати матеріал
Ціна:

80 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:
Навчальний матеріал Модуля КНД-3.3 "Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього" надзвичайно корисний та цікавий, а знання, отримані при його опануванні будуть основою кондитерської майстерності майбутніх фахівців. Інформацію для здобувачів освіти, які дистанційно опанували даний матеріал, подано у презентації для доповнення та узагальнення.
Вміст матеріалу: показано 7 з 25 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

придбати матеріал
Ціна:

80 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Ментальна карта "Вироби з дріжджового тіста"

png
Ментальна карта "Вироби з дріжджового тіста"

479

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
I—III курси, дорослі та змішані

58 грн

Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього в запитаннях та відповідях

pptx
Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього в запитаннях та відповідях

5106

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
11—12 клас та дорослі

70 грн

Таблиця "Процеси оброблення дріжджового тіста"

docx
Таблиця "Процеси оброблення дріжджового тіста"

1166

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
дорослі

60 грн

Технологія приготування перших страв

ppt
Технологія приготування перших страв

1153

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Дидактичні матеріали
9—12 клас та дорослі

65 грн

Презентація "Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"

pptx
Презентація "Риба: обробка,  технологія приготування  напівфабрикатів"

510

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—11 клас, I курс, дорослі та змішані

150 грн

Схожі матеріали

Дидактична гра: "Корисна їжа- шкідлива їжа".

zip
Дидактична гра: "Корисна їжа- шкідлива їжа".

7

Аватар профіля ВІЗЕРСЬКА Єлизавета Сергіївна
Дидактичні матеріали
3—6 років

Тема: Геометричні побудови на площині. Спряження. Застосування спряжень на кресленнях

docx
Тема: Геометричні побудови на площині. Спряження. Застосування спряжень на кресленнях

6

Аватар профіля Пшенична Інна Анатоліївна
Дидактичні матеріали
I курс

Урок на тему "Мурування цегляних стовпів"

doc
Урок на тему "Мурування цегляних стовпів"

7

Аватар профіля Пшенична Інна Анатоліївна
Дидактичні матеріали
I курс

Дидактична гра "Хто сховався за кущем?" (Дикі лісових тварини)

zip
Дидактична гра "Хто сховався за кущем?" (Дикі лісових тварини)

27

Аватар профіля Гаркушина Альона Костянтинівна
Дидактичні матеріали
змішані

Заучування лічилки за мнемотаблицею "Котилася торба"

pptx
Заучування лічилки за мнемотаблицею "Котилася торба"

205

Аватар профіля Каверіна Вікторія Павлівна
Дидактичні матеріали
4—6 років та 1 клас