Сьогодні о 14:00
онлайн-конференція:
«
Актуальні питання дошкільної освіти: досвід та перспективи розвитку
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Умови та терміни зберігання страв з риби та нерибних продуктів моря

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Терміни та умови зберігання страв із риби залежать від виду напівфабрикату та способу теплової обробки, яка була використана під час його приготування.Відварену і припущені рибу до відпуску зберігають на марміті в бульйоні при температурі 60-70° С не більше 30 хвилин.

  • Смажену рибу зберігають на плиті або марміті не більше 2-3 год, після чого охолоджують до температури 6-8° С і зберігають при цій же температурі до 12 год. Перед подачею рибу прогрівають у жаровій шафі при температурі до 90° С або на плиті основним способом, після чого реалізують протягом 1 години.

  • Страви з риби фрі і запечені рибні страви готують у міру попиту.

  • Для зберігання суші та інших рибних страв з рисом використовують спеціальні суші-кейси. Взагалі ж вживати рибні страви, які не пройшли термічну обробку, можна тільки в тому випадку, якщо ви впевнені в їх якості.

  • Обмежені терміни зберігання встановлені для смаженої риби.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Механічна обробка риби та нерибних продуктів моря.

docx
Механічна обробка риби та нерибних продуктів моря.

1138

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

35 грн

5 клас НУШ " Урок 7. Бутерброди. Вимоги до готових страв, умови та терміни зберігання."

pptx
5 клас НУШ " Урок 7. Бутерброди. Вимоги до готових страв, умови та терміни зберігання."

746

Аватар профіля Стренадко Ольга Володимирівна
Технології
5 клас

25 грн

Кулінарний проект на тему: “Страви з риби”

zip
Кулінарний проект  на тему: “Страви з риби”

441

Аватар профіля Онищенко Анна Володимирівна
Трудове навчання
10 клас

25 грн

Правила зберігання харчових продуктів

pptx
Правила зберігання харчових продуктів

42

Аватар профіля Колесник Надія Валентинівна
Довкілля
6 клас

27 грн

Гарніри з круп. Види круп, їх значення у харчуванні людини. Умови та терміни зберігання

zip
Гарніри з круп. Види круп, їх значення у харчуванні людини. Умови та терміни зберігання

36

Аватар профіля Древич Сергій Сергійович
Технології
8 клас

66 грн

Схожі матеріали

Тема: Збирання використаного посуду і приборів. Техніка і прийоми прибирання використаного посуду і приборів.

docx
Тема: Збирання використаного посуду і приборів. Техніка і прийоми прибирання використаного посуду і приборів.

19

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу.

docx
Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу.

13

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Тема: Розрахунки з відвідувачами через комп'ютерно-касові системи: за готівку, за допомогою пластикових та кредитних карток.

docx
Тема: Розрахунки з відвідувачами через комп'ютерно-касові системи: за готівку, за допомогою пластикових та кредитних карток.

17

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

План-конспект уроку виробничого навчання тема: Розрахунки з відвідувачами в торгівельній залі та за барною стійкою через реєстратор розрахункових операцій (РРО).

docx
План-конспект уроку виробничого навчання тема: Розрахунки з відвідувачами в торгівельній залі та за барною стійкою через реєстратор розрахункових операцій (РРО).

14

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».

pptx
Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».

22

Аватар профіля Патласова Валентина Іванівна
Професійна освіта
I курс