Терміни та умови зберігання страв із риби залежать від виду напівфабрикату та способу теплової обробки, яка була використана під час його приготування.Відварену і припущені рибу до відпуску зберігають на марміті в бульйоні при температурі 60-70° С не більше 30 хвилин.
Смажену рибу зберігають на плиті або марміті не більше 2-3 год, після чого охолоджують до температури 6-8° С і зберігають при цій же температурі до 12 год. Перед подачею рибу прогрівають у жаровій шафі при температурі до 90° С або на плиті основним способом, після чого реалізують протягом 1 години.
Страви з риби фрі і запечені рибні страви готують у міру попиту.
Для зберігання суші та інших рибних страв з рисом використовують спеціальні суші-кейси. Взагалі ж вживати рибні страви, які не пройшли термічну обробку, можна тільки в тому випадку, якщо ви впевнені в їх якості.
Обмежені терміни зберігання встановлені для смаженої риби.