Матеріал:

"Особливості кулінарного оброблення продуктів для дітей"

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:
Охарактеризувати особливості кулінарного оброблення продуктів для дітей. Вказати на основні санітарно-гігієнічні вимоги до постачання, умов зберігання і реалізації продуктів харчування, технології приготування страв. Вивчити санітарно-гігієнічні вимоги до механічної кулінарної, теплової обробки продуктів та роздавання їжі у дитячих закладах.
Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Ментальна карта "Машини для оброблення овочів"

png
Ментальна карта "Машини для оброблення овочів"

49

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
I курс

91 грн

Таблиця "Процеси оброблення дріжджового тіста"

docx
Таблиця "Процеси оброблення дріжджового тіста"

1144

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
дорослі

60 грн

Порядок оброблення та надсилання вихідних документів

pptx
Порядок оброблення та надсилання вихідних документів

253

Аватар профіля Павлух Іванна Олегівна
Діловодство
III—IV курси, дорослі та змішані

25 грн

Розробка "Мовні особливості дитини"

docx
Розробка "Мовні особливості дитини"

291

Аватар профіля Василишина Дар'я Олександрівна
Інклюзивна освіта
5—6 років, 1—12 клас, дорослі та змішані

30 грн

Презентація «Продукти харчування» для дітей дошкільного віку

pdf
Презентація «Продукти харчування» для дітей дошкільного віку

249

Аватар профіля Андрієвська Катерина Сергіївна
Дистанційне навчання
3—6 років

50 грн

Схожі матеріали

Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».

pptx
Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».

9

Аватар профіля Патласова Валентина Іванівна
Професійна освіта
I курс

План-конспект виробничого навчання тема: Здійснення розрахунку з відвідувачами. Вирішення конфліктної ситуації з відвідувачем.

docx
План-конспект виробничого навчання тема: Здійснення розрахунку з відвідувачами. Вирішення конфліктної ситуації з відвідувачем.

9

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

План-конспект виробничого навчання з теми: "Подача безалкогольних напоїв. Правила подачі та способи подачі".

docx
План-конспект виробничого навчання з теми: "Подача безалкогольних напоїв. Правила подачі та способи подачі".

11

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

План-конспект виробничого навчання з теми: Подача холодних і гарячих напоїв. Технологія приготування і способи подачі.

docx
План-конспект виробничого навчання з  теми: Подача холодних і гарячих напоїв. Технологія приготування і способи подачі.

16

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

План-конспект виробничого навчання тема: Подача солодких страв. Приготування шоколадного фонтану.

docx
План-конспект виробничого навчання тема: Подача солодких страв. Приготування шоколадного фонтану.

17

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс