Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Зона відповідальності команди психолого-педагогічного супроводу особи з ООП на кінець навчального року
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Правила оформлення, порціонування, подачі страв з риби та нерибних продуктів моря

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Рибні страви подають на підігрітих столових мілких тарілках (240 мм у діаметрі), порціонних блюдах, металевих порціонних сковородах, у круглих або овальних баранчиках. Правила подачі гарячих страв з риби мають декілька важливих відмінностей. Подають їх також в металевому посуді, порціонних сковородах, "баранчиках", на мілких столових і закусочних тарілках. Відварну рибу необхідно презентувати на великому блюді разом з гарніром з овочів.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Механічна обробка риби та нерибних продуктів моря.

docx
Механічна обробка риби та нерибних продуктів моря.

1156

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

35 грн

Технологія приготування українських страв. Правила подачі до столу.

pdf
Технологія приготування українських страв. Правила подачі до столу.

226

Аватар профіля Місько Євгеній Дмитрович
Трудове навчання
1—12 клас, дорослі та змішані

34 грн

Кулінарний проект на тему: “Страви з риби”

zip
Кулінарний проект  на тему: “Страви з риби”

447

Аватар профіля Онищенко Анна Володимирівна
Трудове навчання
10 клас

25 грн

ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ПРОФЕСІЇ:"КУХАР/БАРМЕН" НА ТЕМУ УРОКУ :"СУЧАСНІ МЕТОДИ ОФОРМЛЕННЯ СТРАВ. СУЧАСНІ ПРИКЛАДИ ОФОРМЛЕННЯ СТРАВ."

zip
ПРЕЗЕНТАЦІЯ  З ПРОФЕСІЇ:"КУХАР/БАРМЕН" НА ТЕМУ УРОКУ :"СУЧАСНІ МЕТОДИ ОФОРМЛЕННЯ СТРАВ. СУЧАСНІ ПРИКЛАДИ ОФОРМЛЕННЯ СТРАВ."

41

Аватар профіля Дрімайло Євгенія Анатоліївна
Професійна освіта
9—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

35 грн

Правила зберігання харчових продуктів

pptx
Правила зберігання харчових продуктів

43

Аватар профіля Колесник Надія Валентинівна
Довкілля
6 клас

27 грн

Схожі матеріали

Оформлення букетів, квіткових композицій

docx
Оформлення букетів, квіткових композицій

7

Аватар профіля Омельчук Інна Юріївна
Професійна освіта
III курс

Приготування закусок з сиру та яєць

docx
Приготування закусок з сиру та яєць

10

Аватар профіля Омельчук Інна Юріївна
Професійна освіта
II курс

Вегетативне розмноження

ppt
Вегетативне розмноження

9

Аватар профіля Єременко Олена Миколаевна
Професійна освіта

Тема: Збирання використаного посуду і приборів. Техніка і прийоми прибирання використаного посуду і приборів.

docx
Тема: Збирання використаного посуду і приборів. Техніка і прийоми прибирання використаного посуду і приборів.

46

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу.

docx
Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу.

16

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс