Матеріал:

Процеси, які відбуваються у продуктах під час теплової кулінарної обробки

docx
12.01.2025
1 0
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Охарактеризувати процеси, які відбуваються у продуктах під час теплової кулінарної обробки, вказати на фізико – хімічні зміни при нагріванні білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, мінеральних, смакових й ароматичних речовини, що містяться у продуктах. Познайомити як ці зміни впливають на харчову цінність, а також на засвоюваність, смак, запах і зовнішній вигляд готової продукції. Вивчити основні структурні зміни білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, барвників, ефірних олій, екстрактивни речовин. Вчити здобувачів освіти самостійно аналізувати, порівнювати, робити логічні висновки; творчо підходити до вирішення виробничих ситуацій.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

0.
docx
Процеси під час ТО.docx
187,7 Кб
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Механічна кулінарна обробка птиці

docx
Механічна кулінарна обробка птиці

107

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технології
дорослі

20 грн

Процеси, що відбуваються у тропосфері

pptx
Процеси, що відбуваються у тропосфері

92

Аватар профіля Загребіна Анастасія Миколаївна
Географія
11 клас

30 грн

Процеси , що відбуваються в тропосфері.

pptx
Процеси , що відбуваються в тропосфері.

204

Аватар профіля Шкарлатюк Олена Сергіївна
Географія
11 клас

25 грн

Механічна кулінарна обробка птиці ( презентація до уроку)

pptx
Механічна кулінарна обробка птиці ( презентація до уроку)

118

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технології

20 грн

Презентація "Способи обробки овочевих продуктів"

pptx
Презентація "Способи обробки овочевих  продуктів"

90

Аватар профіля Куценко Євгенія Сергіївна
Соціально-побутове орієнтування (СПО)
7 клас

35 грн

Схожі матеріали

Урок виробничого навчання на тему «Виготовлення серветок»

docx
Урок виробничого навчання  на тему «Виготовлення серветок»

10

Аватар профіля Аніщенко Валентина Іванівна
Професійна освіта
10—11 клас та змішані

План-конспект з теми: Виконання додаткового протирання та контроль санітарного стану посуду

docx
План-конспект з теми: Виконання додаткового протирання та контроль санітарного стану посуду

10

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Виконання тонування висвітленого волосся.

zip
Виконання тонування висвітленого волосся.

8

Аватар профіля Гуйда Ольга Ярославівна
Професійна освіта
11 клас

Презентація до уроку "Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями. Механічна кулінарна обробка яєць"

pdf
Презентація до уроку "Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями.   Механічна кулінарна обробка яєць"

7

Аватар профіля Осадчук Наталія Петрівна
Професійна освіта
I—II курси

МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ на тему: «Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями. Яєчні продукти, їх асортимент. Механічна кулінарна обробка яєць, яєчних продуктів».

pdf
МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ на тему: «Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями. Яєчні продукти, їх асортимент.  Механічна кулінарна обробка яєць, яєчних продуктів».

11

Аватар профіля Осадчук Наталія Петрівна
Професійна освіта
I—II курси