Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Інтерактивні тести від Всеосвіти як засіб емоційного залучення учнів до навчального процесу
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Механічна кулінарна обробка птиці ( презентація до уроку)

pptx
04.04.2020
18 0
придбати матеріал
Ціна:

20 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:
Методичний матеріал представлений у вигляді презентації до уроку виробничого навчання з теми: " Механічна кулінарна обробка птиці". Професія 5122 Кухар 3 розряду. Також в додатку є дві технологічні схеми.
Вміст матеріалу: показано 4 з 16 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

0.
pptx
3,0 Мб
придбати матеріал
Ціна:

20 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Механічна кулінарна обробка птиці

docx
Механічна кулінарна обробка птиці

119

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технології
дорослі

20 грн

Урок №7 Вітаміни: класифікація, коротка характеристика

pptx
Урок №7  Вітаміни: класифікація, коротка характеристика

42

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
дорослі

25 грн

Тема уроку. Вуглеводи: класифікація, коротка характеристика

pptx
Тема уроку. Вуглеводи: класифікація, коротка характеристика

49

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
дорослі

41 грн

Методична розробка уроку виробничого навчання з професії 7412 Кондитер

docx
Методична розробка уроку виробничого навчання з професії 7412 Кондитер

1023

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Професійна освіта
дорослі

19 грн

Жири: класифікація, коротка характеристика

pptx
Жири: класифікація, коротка характеристика

43

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
дорослі

33 грн

Схожі матеріали

План - конспект уроку з технології у 5 класі.

docx
План - конспект уроку з  технології у 5 класі.

7

Аватар профіля Абельцев Дмитро Володимирович
Технології
5 клас

План - конспект уроку з технології у 5 класі.

docx
План - конспект уроку з  технології у 5 класі.

6

Аватар профіля Абельцев Дмитро Володимирович
Технології
5 клас

Посібник " Весела павутинка"

docx
Посібник " Весела павутинка"

12

Аватар профіля Жабчик Наталія Миколаївна
Технології
5—9 клас

презентація Кулінарні традиції українців

pptx
презентація Кулінарні традиції українців

6

Аватар профіля Бережняк Тетяна Євгенівна
Технології
змішані

презентація Речі із старої футболки

pptx
презентація Речі із старої футболки

9

Аватар профіля Бережняк Тетяна Євгенівна
Технології
змішані