Матеріал:

Механічна кулінарна обробка птиці

docx
04.04.2020
14 0
Дорослі

115

0

0

придбати матеріал
Ціна:

20 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:
Методичний матеріал представлений у вигляді плану уроку виробничого навчання та розгорнутого конспекту з теми: " Механічна кулінарна обробка птиці". Професія 5122 Кухар 3 розряду. Також в додатку є дві технологічні схеми кулінарної обробки птиці.
Вміст матеріалу: показано 4 з 13 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

0.
docx
196,1 Кб
придбати матеріал
Ціна:

20 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Механічна кулінарна обробка птиці ( презентація до уроку)

pptx
Механічна кулінарна обробка птиці ( презентація до уроку)

127

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технології

20 грн

Урок №7 Вітаміни: класифікація, коротка характеристика

pptx
Урок №7  Вітаміни: класифікація, коротка характеристика

41

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
дорослі

25 грн

Тема уроку. Вуглеводи: класифікація, коротка характеристика

pptx
Тема уроку. Вуглеводи: класифікація, коротка характеристика

44

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
дорослі

41 грн

Методична розробка уроку виробничого навчання з професії 7412 Кондитер

docx
Методична розробка уроку виробничого навчання з професії 7412 Кондитер

1013

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Професійна освіта
дорослі

19 грн

Жири: класифікація, коротка характеристика

pptx
Жири: класифікація, коротка характеристика

41

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
дорослі

33 грн

Схожі матеріали

Презентація "Східна казка краси"

pptx
Презентація "Східна казка краси"

8

Аватар профіля Дубовська Світлана Володимирівна
Технології
7 клас

Урок – гра «Чудеса на полі кухні»

doc
Урок – гра «Чудеса на полі кухні»

8

Аватар профіля Дубовська Світлана Володимирівна
Технології
6 клас

Презентація для уроку "Дизайн і технології"

pptx
Презентація для уроку "Дизайн і технології"

10

Аватар профіля Уніят Марія Михайлівна
Технології
2 клас

Шаблон листівки до Свята весни

jpg
Шаблон листівки до Свята весни

11

Аватар профіля Палій Анастасія Олександрівна
Технології
1—4 клас та змішані

Ґердан-прикраса крізь часи

pptx
Ґердан-прикраса крізь часи

9

Аватар профіля Огіренко Оксана Вікторівна
Технології
7—9 клас