Сьогодні відбувся
Вебінар:
«
Діти та війна: практичні поради щодо стабілізації емоційного стану
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Методична розробка уроку виробничого навчання з професії 7412 Кондитер

docx
20.08.2020
16 0
1
придбати матеріал
Ціна:

19 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:
Навчальний модуль КНД-3.3 Приготування дріжджового тіста та виробів з нього. ЗПК. 11 Оволодіння основами технічного оснащення (устаткування) підприємств харчування Професійна компетентність № 2 «Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього»: Організація робочого місця; робота з технологічною документацією; розрахунок сировини; приготування піци з різними начинками дотриманням технологічних вимог.
Вміст матеріалу: показано 7 з 32 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

0.
docx
13,1 Мб
придбати матеріал
Ціна:

19 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Методична розробка відкритого уроку виробничого навчання з професії «Свердлувальник»

docx
Методична розробка відкритого уроку виробничого навчання з професії «Свердлувальник»

608

Аватар профіля Бірук Микола Іванович
Трудове навчання
II курс

83 грн

Збірник методичних розробок бінарних уроків з професії “Кухар”, “Кондитер”, “Пекар”

doc
Збірник  методичних розробок бінарних уроків з професії “Кухар”, “Кондитер”, “Пекар”

247

Аватар профіля Костельна Світлана Петрівна
Професійна освіта
11—12 клас

50 грн

Механічна кулінарна обробка птиці ( презентація до уроку)

pptx
Механічна кулінарна обробка птиці ( презентація до уроку)

139

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технології

20 грн

Механічна кулінарна обробка птиці

docx
Механічна кулінарна обробка птиці

135

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технології
дорослі

20 грн

Портфоліо: "Майстра виробничого навчання за професією “Кухар, кондитер”

pptx
Портфоліо: "Майстра виробничого  навчання за професією  “Кухар, кондитер”

1195

Аватар профіля Сидоренко Сергій Юрійович
Портфоліо
дорослі

83 грн

Схожі матеріали

Формування, розвиток і поглиблення знань, умінь і навичок учнів згідно з вимогами сучасного виробництва

pptx
Формування, розвиток і поглиблення знань, умінь і навичок учнів згідно з вимогами сучасного виробництва

6

Аватар профіля Шилігацький Юрій Олександрович
Професійна освіта
дорослі

Виробниче навчання, підсумково-практична робота до модуля КНД 3.4

docx
Виробниче навчання, підсумково-практична робота до модуля КНД 3.4

10

Аватар профіля Киричук Лілія Генріхівна
Професійна освіта
змішані

Презентація "Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів"

pdf
Презентація "Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів"

16

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Професійна освіта

Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів

pdf
Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів

17

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Професійна освіта

Презентація на тему: «Протоколи, інструкції, наочні матеріали»

pptx
Презентація на тему: «Протоколи, інструкції, наочні матеріали»

13

Аватар профіля Кухар Олександр Віталійович
Професійна освіта
I—III курси та дорослі