Бібліотека методичних матеріалів
19 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
19 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Формування, розвиток і поглиблення знань, умінь і навичок учнів згідно з вимогами сучасного виробництва
6
Виробниче навчання, підсумково-практична робота до модуля КНД 3.4
10
Презентація "Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів"
16
Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів
17
Презентація на тему: «Протоколи, інструкції, наочні матеріали»
13