Сьогодні о 14:00
онлайн-конференція:
«
Актуальні питання дошкільної освіти: досвід та перспективи розвитку
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Сучасні тенденції у технології приготування та оформленні страв з морепродуктів

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Ще в Стародавній Греції продуктами першої необхідності вважалися риба та інші дари моря: краби, креветки, кальмари, мідії - все, що ми сьогодні називаємо морепродуктами. Прихильність греків до такої їжі, легкої і небагатій калоріями, зате багатої вітамінами, мінералами, полі ненасиченими жирними кислотами і іншими корисними речами, багато в чому пояснює їх успіхи в спорті і військовій справі, а також науці і всіляких мистецтвах - регулярне вживання морепродуктів дійсно робить людей сильними, здоровими і міцними.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Технологія приготування перших страв

ppt
Технологія приготування перших страв

1105

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Дидактичні матеріали
9—12 клас та дорослі

65 грн

"Технологія приготування страв із борошна."

doc
"Технологія приготування страв із борошна."

523

Аватар профіля Вишневська Лілія Євгеніївна
Трудове навчання
7 клас

25 грн

Страви з овочів . Технологія приготування других страв

pptm
Страви з овочів . Технологія приготування других страв

723

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

58 грн

Страви з круп. Технологія приготування других страв

pptx
Страви з круп. Технологія приготування других страв

859

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

58 грн

ПРЕЗЕНТАЦІЯ З ПРОФЕСІЇ:"КУХАР/БАРМЕН" НА ТЕМУ УРОКУ :"СУЧАСНІ МЕТОДИ ОФОРМЛЕННЯ СТРАВ. СУЧАСНІ ПРИКЛАДИ ОФОРМЛЕННЯ СТРАВ."

zip
ПРЕЗЕНТАЦІЯ  З ПРОФЕСІЇ:"КУХАР/БАРМЕН" НА ТЕМУ УРОКУ :"СУЧАСНІ МЕТОДИ ОФОРМЛЕННЯ СТРАВ. СУЧАСНІ ПРИКЛАДИ ОФОРМЛЕННЯ СТРАВ."

41

Аватар профіля Дрімайло Євгенія Анатоліївна
Професійна освіта
9—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

35 грн

Схожі матеріали

Тема: Збирання використаного посуду і приборів. Техніка і прийоми прибирання використаного посуду і приборів.

docx
Тема: Збирання використаного посуду і приборів. Техніка і прийоми прибирання використаного посуду і приборів.

19

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу.

docx
Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу.

13

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Тема: Розрахунки з відвідувачами через комп'ютерно-касові системи: за готівку, за допомогою пластикових та кредитних карток.

docx
Тема: Розрахунки з відвідувачами через комп'ютерно-касові системи: за готівку, за допомогою пластикових та кредитних карток.

17

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

План-конспект уроку виробничого навчання тема: Розрахунки з відвідувачами в торгівельній залі та за барною стійкою через реєстратор розрахункових операцій (РРО).

docx
План-конспект уроку виробничого навчання тема: Розрахунки з відвідувачами в торгівельній залі та за барною стійкою через реєстратор розрахункових операцій (РРО).

14

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».

pptx
Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».

22

Аватар профіля Патласова Валентина Іванівна
Професійна освіта
I курс