Кравченко Тетяна Феодосіївна – Методичні матеріали

55 матеріалів
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Статус модераціїНа перевірці.
Платна розробка Лабораторно-практична робота з теми: «Технологія приготування тортів»

50 грн

План-конспект лабораторно-практичної роботи на заявлену тему, мета роботи - практично закріпити теор...
17.02.2022
Професійна освіта
Інші методичні матеріали
236
0
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Статус модераціїНа перевірці.
Платна розробка Методична розробка лабораторно-практичної роботи на тему: «Технологія приготування тістечок із заварного, листкового тіста, тістечок асорті, з крихти»

50 грн

План-конспект лабораторно-практичної роботи на заявлену тему, мета роботи - практично закріпити теор...
09.02.2022
Професійна освіта
Інші методичні матеріали
132
0
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Статус модераціїНа перевірці.
Платна розробка Лабораторно-практична робота на тему: "Технологія приготування тістечок з бісквітного тіста, масляного бісквіту"

50 грн

План-конспект лабораторно-практичної роботи на заявлену тему, мета роботи - практично закріпити теор...
05.02.2022
Професійна освіта
Інші методичні матеріали
184
0
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Статус модераціїНа перевірці.
Платна розробка Лабораторно-практична робота на тему: «Технологія приготування тістечок з пісочного, медового, білкового тіста»

50 грн

План-конспект лабораторно-практичної роботи на заявлену тему, мета роботи - практично закріпити теор...
03.02.2022
Професійна освіта
Інші методичні матеріали
152
0
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Статус модераціїНа перевірці.
Платна розробка Контрольна робота з теми «Крупи, бобові і макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв» (кухар 3 розряд)

50 грн

Мета: узагальнити і систематизувати знання учнів по темі «Крупи, бобові і макаронні вироби: обробка,...
07.11.2021
Професійна освіта
334
2
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Статус модераціїНа перевірці.
Платна розробка Контрольна робота з теми «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

50 грн

Мета: узагальнити і систематизувати знання учнів по темі «Технологія приготування солодких страв і н...
29.06.2021
Професійна освіта
Інші методичні матеріали
426
0
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Технологія приготування натуральних напівфабрикатів з птиці і дичини
Мета уроку: ознайомити учнів з технологічною схемою розбирання птиці на філе; технологією приготуван...
29.06.2021
Професійна освіта
Конспект
577
26
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Урок на тему "Напівфабрикати з субпродуктів"
Мета уроку: ознайомити учнів з технологією приготування напівфабрикатів із субпродуктів; вимогами до...
28.06.2021
Професійна освіта
Конспект
678
53
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Приготування натуральних м’ясних напівфабрикатів з яловичини
Мета уроку: ознайомити учнів з технологією приготування великошматкових, порційних і дрібнокускових ...
27.06.2021
Професійна освіта
Конспект
610
42
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Кулінарне розбирання і обвалювання свинячої, баранячої і телячої туш
Мета уроку: ознайомити учнів з розбиранням і обвалювання свинячої, баранячої і телячої туш, сортуван...
27.06.2021
Професійна освіта
Конспект
960
53
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Кулінарне розбирання і обвалювання яловичої туші
Мета уроку: ознайомити учнів з розбиранням яловичої туші (схема і послідовність розбирання яловичої ...
27.06.2021
Професійна освіта
Конспект
1361
61
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Технологічний процес приготування страв лікувального харчування. Дієтичне харчування для хворих на цукровий діабет.
Правильне харчування важливе для життєдіяльності здорового організму. Особливого значення воно набув...
05.06.2021
Професійна освіта
Конспект
150
5
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Презентація "Крупи, бобові: товарознавча характеристика"
Презентація «Крупи. Бобові» містить 24 слайди. Представлений матеріал допоможе провести урок по дані...
10.05.2021
Професійна освіта
Презентація
558
26
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Навчальна програма з дисципліни «Основи промислової санітарії»
Основи промислової санітарії – комплекс заходів, спрямованих на оздоровлення працюючих, усунення нег...
07.05.2021
Професійна освіта
Робоча програма
133
0
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Навчальна програма з предмета «Регіональні страви та випічка»
Метою вивчення предмета «Регіональні страви та випічка» є ознайомлення учнів з особливостями українс...
06.05.2021
Професійна освіта
Робоча програма
197
5
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Контрольна робота по темі: «Технологія приготування тіста та виробів з нього» (кухар 4розряд)
Мета: узагальнити і систематизувати знання учнів по темі «Технологія приготування тіста та виробів з...
06.05.2021
Професійна освіта
Інші методичні матеріали
309
15
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Презентація «Приготування котлетної маси з м’яса і напівфабрикатів з неї»
Презентація «Приготування котлетної маси з м’яса і напівфабрикатів з неї» містить 13 слайдів. Предст...
05.05.2021
Професійна освіта
Презентація
548
42
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Контрольна робота по темі: «Технологія приготування страв з м'яса, птиці, субпродуктів» (кухар 4розряд)
Мета: узагальнити і систематизувати знання учнів по темі ««Технологія приготування страв з м'яса, пт...
04.05.2021
Професійна освіта
Інші методичні матеріали
621
34
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Контрольна робота по темі: «Технологія приготування страв з риби, морепродуктів» (кухар 4розряд)
Мета: узагальнити і систематизувати знання учнів по темі «Технологія приготування страв з риби, море...
04.05.2021
Професійна освіта
Інші методичні матеріали
451
23
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Контрольна робота по темі: «Технологія приготування холодних страв та закусок»
Мета: узагальнити і систематизувати знання учнів по темі «Технологія приготування холодних страв та ...
04.05.2021
Професійна освіта
Інші методичні матеріали
330
20
55 матеріалів