Матеріал:

Презентація "Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів"

pdf
11.05.2025
1 0
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Презентація «Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів» містить 21 слайд. Сучасні підходи до викладання предметів професійно-теоретичної підготовки базуються на поєднанні традиційних методів і новітніх технологій. Для ефективного викладання важливо поєднувати лекційний матеріал з практичними заняттями, де здобувачі освіти не тільки знайомляться з сторією та особливостями волинської кухні, але вчаться готувати традиційні страви.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

+Показати ще (9)

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Контрольна робота по темі: «Технологія приготування страв з овочів і грибів» (кухар 4розряд)

docx
Контрольна робота по темі: «Технологія приготування страв з овочів і грибів» (кухар 4розряд)

721

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Професійна освіта

50 грн

Контрольна робота з теми «Крупи, бобові і макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв» (кухар 3 розряд)

docx
Контрольна робота з теми «Крупи, бобові і макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв» (кухар 3 розряд)

1430

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Професійна освіта

50 грн

Презентація "Екопутівник: відкривай світ органічної їжі"

pptx
Презентація "Екопутівник: відкривай світ органічної їжі"

22

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Професійна освіта

100 грн

Методична розробка лабораторно-практичної роботи на тему: «Технологія приготування тістечок із заварного, листкового тіста, тістечок асорті, з крихти»

docx
Методична розробка лабораторно-практичної роботи на тему: «Технологія приготування тістечок із заварного, листкового тіста, тістечок асорті, з крихти»

769

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Професійна освіта

50 грн

Лабораторно-практична робота на тему: «Технологія приготування тістечок з пісочного, медового, білкового тіста»

docx
Лабораторно-практична робота на тему: «Технологія приготування тістечок з пісочного, медового, білкового тіста»

1390

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Професійна освіта

50 грн

Схожі матеріали

Стаття «Використання інноваційних технологій у формуванні професійних компетентностей здобувачів освіти при вивченні дисципліни “Електричні апарати та ланцюги вагонів” у фаховому коледжі транспортної інфраструктури»

pdf
Стаття «Використання інноваційних технологій у формуванні професійних компетентностей здобувачів освіти при вивченні дисципліни “Електричні апарати та ланцюги вагонів” у фаховому коледжі транспортної інфраструктури»

9

Аватар профіля Сбітнєва Світлана Олександрівна
Професійна освіта
I—IV курси та дорослі

Презентація "Механічна кулінарна обробка риби з лускою та без луски"

pptx
Презентація "Механічна кулінарна обробка риби з лускою та без луски"

16

Аватар профіля Руденко Ріта Петрівна
Професійна освіта

Презентація "Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї"

pptx
Презентація "Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї"

18

Аватар профіля Руденко Ріта Петрівна
Професійна освіта

Презентація "Приготування порційних напівфабрикатів з м'яса"

pptx
Презентація "Приготування порційних напівфабрикатів  з м'яса"

26

Аватар профіля Руденко Ріта Петрівна
Професійна освіта

Стаття "«Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Контроль і ревізія»: цифрові інструменти та інтерактивні методи для підвищення ефективності навчання здобувачів освіти»

pdf
Стаття "«Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Контроль і ревізія»: цифрові інструменти та інтерактивні методи для підвищення ефективності навчання здобувачів освіти»

25

Аватар профіля Устиновська Тетяна Євгенівна
Професійна освіта
I—IV курси та дорослі