Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Інклюзивна практика реалізації навчальної та корекційної роботи у закладах освіти
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Контрольна робота з теми «Крупи, бобові і макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв» (кухар 3 розряд)

docx
07.11.2021
3 0
придбати матеріал
Ціна:

50 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

Мета: узагальнити і систематизувати знання учнів по темі «Крупи, бобові і макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв». Така форма контролю дає можливість викладачу швидко і якісно перевірити виконані учнем завдання. Робота складається із 3 варіантів по 12 завдань (різнорівневі завдання).

0201l7d6-1281-406x223.png0201l7db-2cce-389x219.png

Вміст матеріалу: показано 2 з 4 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

придбати матеріал
Ціна:

50 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Контрольна робота по темі: «Технологія приготування страв з овочів і грибів» (кухар 4розряд)

docx
Контрольна робота по темі: «Технологія приготування страв з овочів і грибів» (кухар 4розряд)

482

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Професійна освіта

50 грн

Контрольна робота з теми «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

docx
Контрольна робота з теми «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

330

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Професійна освіта

50 грн

Опорні конспекти з теми: «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З КРУП, БОБОВИХ І МАКАРННИХ ВИРОБІВ»

docx
Опорні конспекти з теми: «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З КРУП, БОБОВИХ І МАКАРННИХ ВИРОБІВ»

481

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

50 грн

Контрольна робота по темі: «Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів»

docx
Контрольна робота по темі: «Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів»

784

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Різне

50 грн

Технологічні картки по темі: «Технологія приготування бездріжджових видів тіста та виробів з них»

docx
Технологічні картки по темі:  «Технологія приготування бездріжджових видів тіста та виробів з них»

2380

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Різне

100 грн

Схожі матеріали

Урок виробничого навчання на тему "Створення та оформлення положень, статутів, правил та інструкцій" з професії "Секретар керівника (організації, підприємства, установи)"

docx
Урок виробничого навчання на тему "Створення та оформлення положень, статутів, правил та інструкцій" з професії "Секретар керівника (організації, підприємства, установи)"

9

Аватар профіля Салахова Наталія Анатоліївна
Професійна освіта
III курс

Навчальний посібник "Парфумерно - косметичні товари"

docx
Навчальний посібник "Парфумерно - косметичні товари"

11

Аватар профіля Бешта ВІкторія
Професійна освіта
II курс

"Будова РРО MINI-T 400. Підготовка РРО до роботи.”

pptx
"Будова РРО MINI-T 400. Підготовка РРО до роботи.”

17

Аватар профіля Шакун Наталія Вікторівна
Професійна освіта

Презентація " Трендові зачіски літа 2024"

pdf
Презентація " Трендові зачіски літа 2024"

21

Аватар профіля Костанян Олена Володимирівна
Професійна освіта
9—12 клас, I—VI курси та дорослі

Навчальний посібник "Формування туристичного пакета". Укладач - Прядко М.І.

pdf
Навчальний посібник "Формування туристичного пакета". Укладач - Прядко М.І.

15

Аватар профіля Прядко Марина Iгорiвна
Професійна освіта
I—II курси