Платна розробка

Лабораторно-практична робота на тему: «Технологія приготування тістечок з пісочного, медового, білкового тіста»

Вміст матеріалу: показано 4 з 11 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

План-конспект лабораторно-практичної роботи на заявлену тему, мета роботи - практично закріпити теоретичні знання з: розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів; організації робочого місця; технології приготування тістечок з пісочного, медового і білкового тіста; дотримання вимог санітарії та гігієни, технічних вимог безпеки праці. Розробка містить технологічні картки тістечок ( тістечко «Пісочне з кремом», пісочний кошик з білковим кремом, тістечко «Лимонне», тістечко медове домашнє, тістечко повітряне «Жоржина», тістечко повітряне «Лада») та послідовність технологічного процесу приготування тістечок.

03001z8p-f459-613x190.png03001z8v-d974-656x505.png

Рекомендуємо