Платна розробка

Лабораторно-практична робота з теми: «Технологія приготування тортів»

Вміст матеріалу: показано 4 з 11 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

План-конспект лабораторно-практичної роботи на заявлену тему, мета роботи - практично закріпити теоретичні знання з: розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів; організації робочого місця; технології приготування тортів з бісквітного, пісочного, листкового, білково-горіхового, медового тіста; дотримання вимог санітарії та гігієни, технічних вимог безпеки праці; економного використання сировини, електроенергії, води. Розробка містить технологічні картки тортів ( торт бісквітний «Подарунковий», торт бісквітний «Празький», торт пісочний «Абрикотин», торт «Київський», торт «Спортивний», торт «Медовий») та послідовність технологічного процесу приготування тортів.

03007t3z-4787-521x155.png03007t46-4fdf-317x395.png

Рекомендуємо