Роздатковий матеріал по темі: «Технологія приготування бездріжджових видів тіста та виробів з них» включає в себе технологічні картки (26 штук: тісто на млинчики, млинчики смажені (напівфабрикат), пиріг з млинчиків, налисники, тісто для листових вафель, вафельні перекладанці, вафельна трубочка з начинкою, пісочний напівфабрикат, печиво «Листочок», печиво «Домашнє», печиво «Кругле», печиво «Прямокутне» (фірмове), пиріг пісочний з начинкою, печиво «Пісочно-шоколадне та інші) допоможуть учням ознайомитися з технологією приготування виробів та вимогами до їх якості (вироби з млинцевого, вафельного, пісочного, прісного здобного і пряничного тіста). Технологічні картки можуть використовуватись як на уроках теоретичного так і на уроках виробничого навчання.