Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Корекційна робота з учнями у яких виявлено затримку психічного розвитку – інтелектуальні труднощі
»
Взяти участь Всі події

Технологія приготування супу горохового, супу з фрикадельками. Способи подавання. Вимоги до якості.

Опис методичного матеріалу:
Дана методична розробка вмішує досвід майстра виробничого навчання по проведенню уроку комплексного застосування знань, умінь і навичок при виконанні навчально–виробничих робіт. Майстер виробничого навчання поєднує індивідуальну самостійну роботу з груповою, ставить проблемні питання.
Вміст матеріалу:

+Показати ще (8)
doc
1,3 Мб

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.