Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Матеріал:

«Технологія приготування заправних супів: солянка збірна м’ясна, солянка домашня»

docx
09.01.2019
23 0
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:
Дана методична розробка вмішує досвід майстра виробничого навчання по проведенню уроку виробничого навчання з використанням ігрових технологій, інтерактивних методів та проектних технологій при формуванням ділових якостей учнів.
Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

+Показати ще (8)

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

docx
256,1 Кб
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Приготування різних супів: суп-локшина домашня. Вимоги до якості. Відпуск.

docx
Приготування різних супів: суп-локшина домашня. Вимоги до якості.  Відпуск.

19

Аватар профіля Забутна Ілона Сергіївна
Різне
II курс

83 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування супів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування супів»

121

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

50 грн

Технологія приготування морквяного торту

pdf
Технологія приготування морквяного торту

91

Аватар профіля Олексієнко Марина Олександрівна
Професійна освіта
змішані

50 грн

"Технологія приготування страв із борошна."

doc
"Технологія приготування страв із борошна."

172

Аватар профіля Вишневська Лілія Євгеніївна
Трудове навчання
7 клас

25 грн

Технологія приготування вареників. Презентація

pptx
Технологія приготування вареників. Презентація

144

Аватар профіля Хіль Тетяна Вікторівна
Трудове навчання
7—8 клас

25 грн

Схожі матеріали

Сценарій родинного свята до Дня сім'ї для 5-6 класів

docx
Сценарій родинного свята до Дня сім'ї для 5-6 класів

2037

Аватар профіля Кир'ян Лєна Леонідівна
Різне
5—6 клас

Технологія приготування супу горохового, супу з фрикадельками. Способи подавання. Вимоги до якості.

doc
Технологія приготування супу горохового, супу з фрикадельками. Способи подавання. Вимоги до якості.

6070

Аватар профіля Саута Раїса Миколаївна
Різне

Сценка " Як Стецько до першокласників завітав" для учнів початкової школи на свято Букваря або на прощання з початковою школою

docx
Сценка " Як Стецько  до першокласників завітав" для учнів початкової школи на  свято Букваря або на прощання з початковою школою

7493

Аватар профіля Жук Валентина Володимирівна
Різне
1 клас та 4 клас

Сценарій свята «Весняний хоровод квітів»

docx
Сценарій свята «Весняний хоровод квітів»

3533

Аватар профіля Лісневська Олена Степанівна
Різне
3—4 клас

Чия матуся краща? Вірш-п’єса для учнів початкової школи

docx
Чия матуся краща? Вірш-п’єса для учнів початкової школи

249

Аватар профіля Жук Валентина Володимирівна
Різне
1—4 клас