Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Простими словами про складне: сучасні методи викладання української мови та літератури
»
Взяти участь Всі події

Грицай Алла Войтеховна – Тести

Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
(Копія) Технологія приготування тіста та виробів з нього
12 травня 2021
Дистанційне навчання
Дорослі
25 запитань
11 проходжень
140
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції
Тематична контрольна з гігієни та санітарії виробництва (кухар ІV розряд)...
21 квітня 2021
Професійна освіта
12 запитань
33 проходження
274
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Підсумкова контрольна робота
12 квітня 2021
Професійна освіта
35 запитань
9 проходжень
115
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Тематична контрольна робота "Технологія продуктів лікувально-профілактичного призначення"
31 березня 2021
Професійна освіта
12 запитань
4 проходження
100
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Тематична контрольна робота "Наукові основи розробки новітніх технологій у ресторанному господарстві"
29 березня 2021
Професійна освіта
10 запитань
3 проходження
113
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Тематична контрольна робота
Технологія приготування страв з вареного і смаженого м'яса великим шматком...
31 січня 2021
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
12 запитань
0 проходжень
152
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Технологія приготування страв з морепродуктів
8 січня 2021
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
14 запитань
9 проходжень
96
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Семестрова контрольна робота з технології приготування їжі (кухар 4 розряд)
22 грудня 2020
Професійна освіта
45 запитань
22 проходження
306
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Семестрова контрольна робота з технології приготування їжі
22 грудня 2020
Професійна освіта
52 запитань
20 проходжень
364
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Технологія приготування страв з риби, морепродуктів
Тематична контрольна робота №1 з теми "Технологія приготування страв з риби, морепродуктів"...
15 грудня 2020
Професійна освіта
30 запитань
12 проходжень
225
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Семестрова контрольна робота (І семестр)
9 грудня 2020
Професійна освіта
24 запитань
4 проходження
145
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Підсумкова контрольна робота з "Гігієни та санітарії виробництва" (кухар 4 розряду)
2 грудня 2020
Професійна освіта
20 запитань
26 проходжень
465
Тематична контрольна робота "Технологія приготування страв з круп, бобових та макаронних виробів"
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Тематична контрольна робота "Технологія приготування страв з круп, бобових та макаронних виробів"
2 грудня 2020
Професійна освіта
25 запитань
26 проходжень
286
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
(Копія) Тематичне оцінювання з технології приготування їжі : -Теплова кулінарна обробка продуктів
1 грудня 2020
Професійна освіта
30 запитань
19 проходжень
300
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Тематична контрольна робота "Технологія приготування страв з яєць та сиру"
22 грудня 2020
Професійна освіта
15 запитань
13 проходжень
166
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Санітарні гігієнічні вимоги до механічної обробки харчових продуктів
24 листопада 2020
Професійна освіта
15 запитань
15 проходжень
412
(Копія) Тестування на тему: Страви з овочів."
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
(Копія) Тестування на тему: Страви з овочів."
18 листопада 2020
Професійна (професійно-технічна) освіта
10 Клас
24 запитань
21 проходження
187
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Технологія приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї
18 листопада 2020
Професійна освіта
12 запитань
46 проходжень
460
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Гігієнічні вимоги до транспортування, прийому та зберігання харчових продуктів
17 листопада 2020
Професійна освіта
12 запитань
35 проходжень
518
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів
14 листопада 2020
Професійна освіта
10 запитань
26 проходжень
254
43 тести