• Всеосвіта
  • Бібліотека тестів
  • Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції

Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції

Цю сторінку створено користувачем «Всеосвіти», якщо її вміст порушує ваші авторські права, надішліть скаргу у службу підтримки, ми оперативно відреагуємо.

This page was created by the website user. If its content violates your copyright, you can submit a takedown request to our support team, and we will respond promptly.

Поскаржитися / Report
Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Запитання №1

Чому забороняється готувати вінегрет в період з 15 квітня до 15 жовтня?

Запитання №2

Чому з 1 березня забороняється готувати салати зі свіжих овочів врожаю минулого року без теплової обробки?

Запитання №3

Які умови і термін зберігання желе, мусів, самбуків, кремів?

Запитання №4

Встановити відповідність між холодними стравами та термінами їх зберігання (реалізації)

Холодні страви
1

Салати і вінегрети в незаправленому вигляді

2

Салати і вінегрети в заправленому вигляді

3

Бутерброди

Терміни зберігання (реалізації)
А

1 год (реалізація);

Б

від 30хв до 1год;

В

6 год.

Відкрити опис тесту

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

Так 0 Ні 0

Зрозумілий

Так 0 Ні 0

Потрібні роз'яснення

Так 0 Ні 0