Гігієнічна оцінка якості риби та рибних продуктів

Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Яка поверхня повинна бути у свіжої риби?

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Яка консистенція м'язової тканини свіжої риби?

Запитання №3 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Який запах має свіжа риба?

Запитання №4 з кількома правильними відповідями Балів: 4%

Вкажіть, що свідчить про те, що риба несвіжа.

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

0 0

Зрозумілий

0 0

Потрібні роз'яснення

0 0
Режими доступу до тесту:

Тест ВІДКРИТИЙ для відображення в бібліотеці тестів, але проходження доступно лише з дозволу автора. Кількість запитань для перегляду обмежена

Нещодавно скористалися