Комплексні кваліфікаційні завдання (кухар 4 розряду)

Опис:

ККЗ включають питання з технології приготування їжі з основами товарознавства, устаткування підприємств харчування, організації виробництва та обслуговування, гігієни та санітарії виробництва

Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 1%

Чисте філе риби -

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 1%

Кісткові «жучки» в осетрових відокремлюють:

Запитання №3 з однією правильною відповіддю Балів: 1%

До складу натуральної січеної маси входять:

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 1%

До ракоподібних належать:

Відкрити опис тесту

Рефлексія від 11 учнів

Сподобався

10 1

Зрозумілий

10 1

Потрібні роз'яснення

5 6
Режими доступу до тесту:

Тест ВІДКРИТИЙ для відображення в бібліотеці тестів, але проходження доступно лише з дозволу автора. Кількість запитань для перегляду обмежена