Вимоги до миття і знезаражування посуду, обладнання, інвентарю

Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Запитання №1 з кількома правильними відповідями Балів: 7%

Для миття використовують:

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 7%

Зберігають мийні засоби в:

Запитання №3 на послідовність Балів: 13%

Встановити послідовність миття виробничого інвентарю.

Шпарують окропом (не нижче 65°С);

миють гарячою (50°С) водою з миючими засобами;

просушують на гратчастих полицях;

зачищують ножем від залишків продуктів.

Запитання №4 на послідовність Балів: 13%

Встановити послідовність миття механічного обладнання.

Накривають чохлом з плівки або полотна;

просушують у духовій шафі;

збирають;

розбирають;

миють гарячою (50°С) водою з миючими засобами;

шпарують окропом (не нижче 65°С).

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

0 0

Зрозумілий

0 0

Потрібні роз'яснення

0 0
Режими доступу до тесту:

Тест ВІДКРИТИЙ для відображення в бібліотеці тестів, але проходження доступно лише з дозволу автора. Кількість запитань для перегляду обмежена

Нещодавно скористалися